Τι άλλο θα δούμε! Η πρώην και η νυν του Orlando Bloom κάνουν μαζί yoga (video)

Τι άλλο θα δούμε! Η πρώην και η νυν του Orlando Bloom κάνουν μαζί yoga (video)

Miranda Kerr και Katy Perry απολαμβάνουν παρέα τη γυμναστική τους και περνάνε τέλεια.

Από τα ζευγάρια του Hollywood τα έχουμε δει όλα φέτος. Χωρισμούς, επανασυνδέσεις, «καυτά» φιλιά στους δρόμους και πολλά, πολλά άλλα. Μία πρώην, όμως, και μία νυν να γυμνάζονται παρέα και να περνούν όμορφα δεν είχαμε δει ως τώρα.

Να που συνέβη και ο λόγος για… τη Miranda Kerr και την Katy Perry. Την πρώην και τη νυν του Orlando Bloom.

Παρέα για yoga

Η Miranda Kerr με την Katy Perry φαίνεται πως τα πηγαίνουν μια χαρά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους, παρόλο που πρώτη είναι πρώην και η δεύτερη νυν του Orlando Bloom. Απόδειξη το γεγονός ότι και οι δύο έκαναν μαζί μάθημα yoga. Πάτα το play στο βίντεο και δες.



Μάλιστα, η Katy Perry δημοσίευσε αρκετά Instagram stories μαζί με τη Miranda Kerr χαρακτηρίζοντάς τη «my gal» (aka κορίτσι μου). «Περνώντας τη μέρα μου με το κορίτσι μου», έγραψε η 36χρονη τραγουδίστρια. Και πρόσθεσε: «Η πρώτη φορά που κάνω yoga από τότε που γέννησα. Και σας λέω ότι το απολαμβάνω».

Η καλή σχέση των δύο γυναικών

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες δείχνουν ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους. Αν θυμάσαι, η Miranda Kerr είχε δώσει τα συγχαρητήριά της στον Orlando Bloom όταν εκείνος με την Katy Perry υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/CQ9iQ0WlMoC

«Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς παιδιά», είχε γράψει η Kerr στο Instagram post με το οποίο η Perry ανακοίνωσε τη γέννηση του παιδιού της. «Ανυπομονώ να τη γνωρίσω», έγραψε.