Katy Perry-Orlando Bloom: Οι διακοπές στην Τουρκία και τα παθιασμένα φιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katy Perry-Orlando Bloom: Οι διακοπές στην Τουρκία και τα παθιασμένα φιλιά

Το διάσημο ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν το κρύβει.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom δεν είναι ένα ζευγάρι όπως όλα τα άλλα του Hollywood. Είναι ιδιαίτερα αντισυμβατικό, τους αρέσει να τσαλακώνονται, και δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία στα hate σχόλια των οποίων κάθε τόσο γίνονται αποδέκτες.

Η κόρη τους Daisy-Dove έχεο ολοκληρώσει την ευτυχία τους και πλέον μένει να γίνει γνωστό πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, ο οποίος ήταν να γίνει μέσα στο 2020 και ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Katy και Orlando κάνουν διακοπές και ο φακός τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές.

orlandobloom 201195382 392147102135102 2713721197910347208 n

Οι διακοπές σε Ελλάδα και Ιταλία

Η χώρα μας φέτος έχει δεχθεί αρκετούς celebrities μέχρι στιγμής και αυτό μόνο καλό μπορείς να το χαρακτηρίσεις έπειτα από μία δύσκολη χρονιά εν μέσω πανδημίας. Το διάσημο ζευγάρι επισκέφθηκε πρώτα την Ιταλία, και στη συνέχεια τη χώρα μας, και είναι το τέταρτο ζευγάρι που έρχεται στην Ελλάδα μετά τους Kate Hudson-Danny Fujikawa, Justin-Hailey Bieber και Demi Moore.

H Kate Hudson κάνει διακοπές στη Σκιάθο και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες

Σειρά είχε η Τουρκία στο tour των Perry-Bloom

Από την Τετάρτη (30/6/21) και έπειτα το αρραβωνιασμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum, όπου και εθεάθησαν να κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα και η κωπηλασία χωρίς την 10 μηνών κόρη τους, Daisy Dove.

Η ποπ σταρ φορούσε ένα κοράλλι ολόσωμο μαγιό για το κολύμπι της και πρόσθεσε και ένα καπέλο κατά τη διάρκεια που έκανε κωπηλασία. Ο ηθοποιός από την άλλη φορούσε μόνο το μαγιό του και εμφανίστηκε επίσης και με ένα ριγέ πουκάμισο με κουμπιά καθώς καθόταν στη σανίδα. Δεν γυμνός αυτή τη φορά.


https://www.instagram.com/p/CQ3bJK6hdOZ

Τα τρυφερά φιλιά μέσα στη θάλασσα

Το διάσημο ζευγάρι που ακύρωσε πέρυσι (2020) τον γάμο του λόγω της πανδημίας απέδειξε για καόμη μια φορά πόσο in love είναι ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά μέσα στη θάλασσα. Η 36χρονη Perry και ο 44χρονος Bloom απαθανατίστηκαν μέσα στη θάλασσα μαζί, όπου έπαιζαν στα γαλαζοπράσινα νερά και αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά.



Αυτό βέβαια είναι κάτι συνηθισμένο για το ζευγάρι, αφού το ίδιο απαθανατίστηκαν να κάνουν και στην Ιταλία που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και αυτό είναι πολύ όμορφο.