Oι Άγριες Μέλισσες τραγουδούν Δέσποινα Βανδή και τα...δίνουν όλα στο απολαυστικό video

Κατερίνα Μπούσιου
Oι Άγριες Μέλισσες τραγουδούν Δέσποινα Βανδή και τα...δίνουν όλα στο απολαυστικό video

Η Μαρία Κίτσου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Έλλη Τρίγγου και η Αμαλία Καβάλη κάνουν την καλύτερη χορωδία του Διαφανίου. Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά. 

Παρά το χιόνι, τον παγετό και την δύσκολη μετακίνηση στους δρόμους γύρω από τα Σπάτα, οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών, κατάφεραν να συνεχίσουν από χθές τα γυρίσματα και αρκετοί ήταν στο πόστο τους στο Διαφάνι, το αγαπημένο τηλεοπτικό χωριό των τελευταίων χρόνων. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντέξεις το κρύο; Το τραγούδι. Με εκλεκτό ρεπερτόριο και με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, την Μαρία Κίτσου, την Έλλη Τρίγγου και την Αμαλία Καβάλη να τραγουδούν Δέσποινα Βανδή με..πάθος.


https://www.instagram.com/p/CZHSyqIIlzK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα έδωσα όλα

Την διαχρονική επιτυχία της Δέσποινας Βανδή «Στα έδωσα όλα» αποφάσισαν να τραγουδήσουν οι ηθοποιοί, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που γενικά είναι το πειραχτήρι των γυρισμάτων (μετά τον Γιάννη Κουκουράκη), να δίνει τον τόνο. Ο ίδιος άλλωστε φημίζεται για την καλή του φωνή και την αγάπη του για το τραγούδι, όπως είδαμε και στις πρόσφατες εμφανίσεις του με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Alex Sid ο οποίος έχει συνθέσει και αρκετά τραγούδια που έχουν ακουστεί στη σειρά. Ο Δημήτρης ξεκίνησε το κουπλέ πίσω από την πλάτη της Αμαλίας Καβάλη η οποία αρχικά δεν ήξερε ποιο τραγούδι θα έλεγαν και στην συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς έδωσαν...πόνο.


https://www.instagram.com/tv/CZNO2bYoRo-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι νέες εξελίξεις

Τα γυρίσματα παρά την κακοκαιρία, έχουν επιστρέψει στους κανονικούς τους ρυθμούς, μετά την απουσία αρκετών ηθοποιών που είχαν νοσήσει από covid - 19. Στα επόμενα επεισόδια το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην νέα κόντρα Ασημίνας και Ρένας. Η τελευταία έχει πάρει καλά μαθήματα δολοπλοκίας από την μέλλουσα πεθερά της Μυρσίνη και το φτάνει στα άκρα. Απειλεί την Ασημίνα, ότι θα ομολογήσει στον μικρό Σέργιο ποια είναι η πραγματική του μητέρα και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ότι χειρότερο για την ίδια. Βέβαια η Ασημίνα δεν θα καταθέσει τα όπλα. Θα κάνει και εκείνη το δικό της παρασκηνιακό πόλεμο στην Ρένα και θα βάλει σκοπό να καταλάβει ο Νικηφόρος το ήθος της μέλλουσας συζύγου του. Κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρολάρισμα στο χιόνι για τις Άγριες Μέλισσες - Οι ηθοποιοί διασκέδασαν πριν τις δραματικές εξελίξεις

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο Queen.gr: «Νοσούσα ήδη από κορονοϊό ενώ έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου»