Η τελευταία ανάρτηση της Miss USA 2019 Cheslie Kryst λίγο πριν πηδήξει από τον 29ο όροφο

Νατάσσα Σχοινά
Η τελευταία ανάρτηση της Miss USA 2019 Cheslie Kryst λίγο πριν πηδήξει από τον 29ο όροφο

Στα 30 της χρόνια, η Kryst αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σε θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια της Cheslie Kryst, που έγινε γνωστή στο κοινό όταν το 2019 κέρδισε τον τίτλο της «Miss USA». Η 30χρονη γυναίκα πήδηξε από κτίριο 60 ορόφων στη Νέα Υόρκη αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο έδαφος περίπου στις 7.15 το πρωί.

Η Kryst διέμενε στον 9ο όροφο του κτιρίου και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στην ταράτσα που βρίσκεται στον 29ο όροφο. Οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοκτονία είναι προς το παρόν άγνωστοι και το μόνο που έχει επικοινωνηθεί είναι ένα γράμμα στο οποίο αφήνει τα πάντα στη μητέρα της.




Η ανάρτηση λίγο πριν την αυτοκτονία

Λίγο πριν η Kryst πάρει την απόφαση να πηδήξει από το κτίριο, ήταν ενεργή στα social media. Στον λογαριασμό της στο Instagram έκανε μία δημοσίευση με μία φωτογραφία της αλλά και το caption: «Μακάρι αυτή η μέρα να σας φέρει ξεκούραση και γαλήνη».

https://www.instagram.com/p/CZWn2kuOVy_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

Χωρίς να έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, η οικογένεια της Kryst εξέφρασε ην αγάπη και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της εκλιπούσας.

«Με απόγνωση και μεγάλη θλίψη, μοιραζόμαστε τον θάνατο της αγαπημένης μας Cheslie. Το μεγάλο φως της ενέπνεε άλλους στον κόσμο, με την ομορφιά και τη δύναμή της. Νοιαζόταν, αγαπούσε, γελούσε και έλαμπε. Η Cheslie ενσάρκωνε την αγάπη και υπηρετούσε τους άλλους, είτε μέσα από τη δουλειά της ως δικηγόρος παλεύοντας για την κοινωνική αδικία, είτε ως Miss USA και ως οικοδέσποινα στο EXTRA. Αλλά, το πιο σημαντικό, ως κόρη, αδερφή, φίλη, μέντορας και συνάδελφος. Ξέρουμε ότι η επίδρασή της θα ζήσει», είπαν.




Η δήλωση για την ψυχική της υγεία το 2019

Η Kryst ήταν ένα κορίτσι με ανησυχίες σε κάθε τομέα. Τον Οκτώβριο του 2019, για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, μίλησε στο Facebook για το άγχος και το πώς η ίδια το αντιμετώπιζε: «Κάνω πολλά για να διασφαλίσω την ψυχική μου υγεία. Το πιο σημαντικό που έκανα ήταν να μιλήσω με σύμβουλο. Είναι πολύ εύκολη να της μιλήσεις. Μου δίνει καλές στρατηγικές, ειδικά αν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή αν έχω έναν γεμάτο μήνα μπροστά μου. Όταν δε μιλάω στη σύμβουλο, περνάω χρόνο στο τέλος της κάθε μέρας απλώς προσπαθώντας να αποσυμπιεστώ. Αποσυνδέομαι, κλείνω τα τηλέφωνα, δεν απαντώ σε μηνύματα. Απλώς κάθομαι και βλέπω τις αγαπημένες μου ταινίες».

cheslie kryst suicide

Ποια ήταν η Cheslie Kryst

Η Cheslie Kryst γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1991 στο Michigan, με τη μαμά της, April Simpkins, να ήταν επίσης διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία. Είχε τέσσερις αδερφούς και μία αδερφή, με τους οποίους μετακόμισαν όταν εκείνη ήταν ακόμη μικρή στη Βόρεια Καρολίνα. Με την αποφοίτηση από το σχολείο, το 2009, η Kryst μετακόμισε στην Columbia για να σπουδάσει Marketing και Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, από το οποίο αποφοίτησε το 2013. Το 2017, ωστόσο, τη βρήκε με ένα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Wake Forest University School αλλά και με πτυχίο στη Νομική, τη μεγάλη της αγάπη.

Το 2016 και το 2017, η Kryst δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, όμως, ακόμη δεν ήταν γραφτό. Τελικά, το 2019, κέρδισε πρώτα τον τίτλο της «Miss North Carolina» και στη συνέχεια αυτόν της «Miss USA». Τον τίτλο θα κρατούσε μέχρι την άνοιξη του 2020, αλλά με το ξέσπασμα της πανδημίας καθυστέρησε η παράδοσή του στην επόμενη μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, γίνοντας η Miss USA που κράτησε για περισσότερες μέρες τον τίτλο.

https://www.instagram.com/tv/CVqo0EtAns6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Miss USA 2019 ασχολήθηκε και με το κομμάτι της τηλεόρασης ούσα ανταποκρίτρια για το «Extra» κερδίζοντας, μάλιστα, μία υποψηφιότητα στην κατηγορία «Outstanding Entertainment News Program» στα 47α και στα 48α Daytime Emmy Awards.

Photo credits: @chesliekryst