Georgina Rodrigues: Η σύντροφος του Cristianο Ronaldo αποκάλυψε τα μυστικά του έρωτά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Georgina Rodrigues: Η σύντροφος του Cristianο Ronaldo αποκάλυψε τα μυστικά του έρωτά τους

Παραμύθι της μοντέρνας σταχτοπούτας μοιάζει το ειδύλλιο του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo με την σύντροφό του Georgina η οποία γίνεται η νέα reality star της τηλεόρασης, μιλώντας για την αγάπη τους και τη ζωή της. 

Από κορίτσι της διπλανής πόρτας, η 28χρονη Georgina Rodrigues, έγινε η δυναμική σύντροφος του πιο πετυχημένου και διάσημου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά και μία δυναμική influencer αλλά και τηλεοπτική περσόνα. Το reality «I am Georgina» στο Netflix, ήδη προκαλεί εντύπωση, καθώς αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της γνωριμίας της και του έρωτά της με τον Cristiano Ronaldo. «Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις τίποτε και ξέρω τι σημαίνει να έχεις τα πάντα», όπως λέει σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.



«Βρήκα τον πρίγκηπα μου»

Η Georgina Rodrigues, είναι έγκυος σε δίδυμα (στον 7ο μήνα) και αυτές τις μέρες κάνει οικογενειακώς διακοπές στο Ντουμπάι, μαζί με τον σύντροφό της, την κόρη τους Alana και τα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του Cristiano Ronaldo. «Έχω 4 παιδιά» όπως λέει συχνά, δείχνοντας την αγάπη και την στοργή που έχει για τα μη βιολογικά παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/CZUkGRVJl1Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δυναμικό κορίτσι που έχει καταγωγή από την Αργεντινή και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Ισπανία, δεν είχε μία εύκολη ζωή, μέχρι να γνωρίσει τον μεγαλύτερο σταρ του ποδοσφαίρου και περιζήτητο εργένη. Ο πατέρας της κλείστηκε στη φυλακή με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών και από πολύ μικρή ηλικία πήρε τη μοίρα της στα χέρια της. Από νταντά στην Αγγλία όπου βρέθηκε για ένα μικρό διάστημα, έγινε τελικά πωλήτρια στην μπουτίκ τoυ οίκου Gucci στην Μαδρίτη. Εκεί ένα απόγευμα, γνώρισε τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και περιγράφει πως ένιωσε: «Είδα έναν άντρα δύο μέτρα να συνοδεύεται από ένα παιδί και τους ανθρώπους της ασφάλειάς του και αμέσως ένιωσα πεταλούδες στο στο στομάχι μου».


https://www.instagram.com/tv/CMfXhShKDzx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα αισθήματα όμως ήταν αμοιβαία, γιατί ενδιαφέρον για εκείνη έδειξε και ο ποδοσφαιριστής ο οποίος την κάλεσε σε δείπνο την επόμενη ημέρα: «Πήγα με λεωφορείο στο ραντεβού μας και έφυγα με μία Bugatti», όπως λέει χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις αντιφάσεις της ζωής της μέσα σε λίγες ώρες. O έρωτας ήταν κεραυνοβόλος: «Ο Cristiano είναι θαυμάσιος, εκπληκτικός, είναι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος. Ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί έναν πρίγκηπα και σήμερα τον έχω στην ζωή μου».



Και πολύ γενναιόδωρος θα συμπληρώναμε. Ολόκληρο πύργο στο Ντουμπάι, τον ξακουστό Burj Khalifa, φωταγώγησε με φωτογραφίες της, ως δώρο για τα 28α της γενέθλια πριν από λίγες μέρες. Πρίγκηπας με όλη τη σημασία της λέξης.


https://www.instagram.com/reel/CZT1i91pCIm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα παιδιά του Christiano Ronaldo μεγάλωσαν (πολύ) και παρακολουθούν τον πατέρα τους στο γήπεδο

Οι φωτογραφίες δεν έλεγαν ψέματα: H επιβεβαίωση της πιο μυστηριώδους εγκυμοσύνης είναι γεγονός

Tι γίνεται εδώ; Η σύντροφος του star εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι φήμες οργιάζουν