Οι θαυμαστές της Lady Gaga αντιδρούν έντονα στο Twitter επειδή δεν είναι υποψήφια στα Oscars

Κατερίνα Μπούσιου

«Την σνομπάρισαν, είναι στημένο» γράφουν οι περισσότεροι και τα βάζουν με την Ακαδημία Κινηματογράφου. Η πρωταγωνίστρια του «House of Gucci» από φαβορί, είναι εκτός υποψηφιότητας για το βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου. 

Αρκετοί κριτικοί κινηματογράφου, αλλά και δημοσιογράφοι σε όλον τον κόσμο, περίμεναν σήμερα με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για την 94η απονομή των βραβείων Oscars, να δούν το όνομα της Lady Gaga ως υποψήφιας για το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Α' Γυναικείου ρόλου. Αλλά οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν και κυρίως οι φανς της τραγουδίστριας και ηθοποιού σε όλον τον κόσμο, όταν δεν άκουσαν το όνομά της στην κατηγορία. Οι θαυμαστές αντέδρασαν με υποτιμητικά σχόλια κατά της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου και το Twitter γέμισε από σχόλια και emoticons με...δάκρυα.



Της το έκλεψαν....

Για το ρόλο της ως Patrizia Reggiani, της αδίστακτης Ιταλίδας που κατάφερε να εξουσιάσει τον διάσημο οίκο μόδας Gucci και να γίνει πρωταγωνίστρια ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με τη δολοφονία του συζύγου της Maurizio, η Lady Gaga, είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το promo της ταινίας παγκοσμίως ήταν άψογα σχεδιασμένο. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έφτασε μέχρι και τον τόπο καταγωγής των γονιών της, την Ιταλία, όπου έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και εκείνη δεν σταμάτησε να μιλά συγκινημένη αλλά και περήφανη για το μεσογειακό ταμπεραμέντο της και τις ρίζες της. Αυτό φυσικά δεν ήταν αρκετό για να μπεί στις υποψηφιότητες. «Πολλοί πιστεύουν πως την σνομπάρισαν», όπως γράφει το Variety.



Οι αντίστοιχες υποψηφιότητες στα BAFTA, στα Critics' Choise Movie Awards, στις Χρυσές Σφαίρες και στα βραβεία Guild το 2021 και τα πολύ θετικά σχόλια των κριτικών, δημιουργούσαν μεγάλες προσδοκίες. Όμως η σημερινή ανακοίνωση ανέτρεψε τα δεδομένα και έδειξε για μία ακόμη φορά πως οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα στην Ακαδημία Κινηματογράφου.

Οι θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο αντέδρασαν έντονα στα σχόλια τους όπως θα δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί και ήδη τα αμερικανικά media, αναρωτιούνται για ποιο λόγο η Lady Gaga έμεινε εκτός.



Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, γιατί κανείς δεν γνωρίζει την τελική νικήτρια που θα ανακοινωθεί την βραδιά της απονομής στις 27 Μαρτίου, εκείνη που έχει τις περισσότερες πιθανότητες και έχει δεχθεί επίσης πολύ θετικά σχόλια για την ερμηνεία της ως Lucille Ball στην ταινία «Βeing the Ricardos» είναι η Nicole Kidman. Έχοντας μάλιστα ως μεγάλη αντίπαλο την Kristen Stewart ως Lady Diana στην ταινία «Spencer». Και οι δύο ταινίες, βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.



Προς το παρόν, η Lady Gaga η οποία δεν έχει αντιδράσει στην σημερινή ανακοίνωση, θα μείνει με την γλυκιά ανάμνηση για το βραβείο καλύτερου τραγουδιού για το «Shallow» το 2019 από την ταινία «A star is born». Κάτι είναι και αυτό. Άλλοι ηθοποιοί και τραγουδιστές πάλευαν για χρόνια και δεκαετίες μέχρι να κερδίσουν το χρυσό αγαλματίδιο. Προς το παρόν η ταινία της, είναι υποψήφια για τις κατηγορίες για το καλύτερο make up και Hairstyling.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Lady Gaga για το House of Gucci: «Χρειάστηκα ψυχιατρική υποστήριξη για να ενσαρκώσω τη Reggiani»

Η Lady Gaga ακόμα συμβουλεύεται τον Bradley Cooper

House of Gucci: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Patrizia Reggiani

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης