Η Lady Gaga ακόμα συμβουλεύεται τον Bradley Cooper

Πατούλια Κατερίνα
Η Lady Gaga ακόμα συμβουλεύεται τον Bradley Cooper

Όσα εξομολογήθηκε η Lady Gaga για τον τρόπο που συμβουλεύτηκε τον Bradley Cooper για μια ακόμα φορά στη ζωή και την καριέρα της.

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προσπάθεια ως ηθοποιός στους θρυλικούς Sopranos της HBO, η Lady Gaga είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι βραβεία με τον ρόλο της Patrizia Reggiani στο House of Gucci.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η Gaga μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ridley Scott και για τον ρόλο της Reggiani που προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της και κληρονόμο των Gucci τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver.

Η ομοιότητα με τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε

O τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας που υποδύεται η Gaga αντιδρά στην καταπίεση είναι κάτι που η ίδια πάντα έβρισκε ενδιαφέρον:



«Ήταν κάτι που αντιμετώπισα σε όλη μου τη ζωή ως νέο κορίτσι το οποίo μπήκε σε μια αντρική δουλειά και έπρεπε να σκαρφαλώσει έναν τοίχο αντρών για να φτάσει οπουδήποτε. Το να πω ότι όλο αυτό ήταν καταστροφή ξανά και ξανά για μένα είναι λίγο», τόνισε η Gaga.

«Η Patrizia ήταν μια γυναίκα που διψούσε για αγάπη, διψούσε για μια θέση στον κόσμο όπως διψούσα κι εγώ, το ξέρω αυτό για τον εαυτό μου και το δουλεύω. Έχω μια μαζοχιστική οπτική στην ηθοποιία και στις τέχνες και αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος αλλά είναι ο τρόπος μου», είπε η τραγουδίστρια.

house of gucci lady gaga

House of Gucci: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Patrizia Reggiani

Ακόμα κοντά με τον Bradley

Αυτή η επιτυχία του Οίκου Gucci πάντως, θυμίζει την επιτυχία του A Star is Born, το 2019, που η Gaga κατέκτησε υπό τις οδηγίες του Bradley Cooper.

Η Stefani Germanotta όπως είναι το όνομα της Gaga δεν ξεχνά ποτέ τη βοήθεια του Bradley ο οποίος την βοήθησε να διαμορφώσει το μέλλον της ως ηθοποιός κι όχι μόνο ως pop star. Xάρη στην επιτυχημένη τους συνεργασία, η τραγουδίστρια τονίζει πως έχει πια την ευκαιρία να διαβάζει πολλά σενάρια και να μιλάει με πολλούς διαφορετικούς σκηνοθέτες.

«Ο Bradley πίστεψε σε μένα και στον ρόλο μου ως Ally», τόνισε η Lady αποκαλύπτοντας πως ήταν ο Cooper εκείνος που συμβουλεύτηκε για να πάρει τον ρόλο της στο House of Gucci:

«Ήταν η επιτυχία της καλλιτεχνικής μας συνεργασίας και αυτή με έφερε εδώ που είμαι τώρα», είπε χαρακτηριστικά η Gaga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν δεις τη νέα ταινία του Ridley Scott

H Lady Gaga και ο Bradley Cooper αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

Κι όμως, η θλιβερή ανάμνηση του βιασμού βοήθησε τη Lady Gaga στον ρόλο της για το House of Gucci