Ευγενία Μανωλίδου: "Αν με απατούσε ο Άδωνις θα φρόντιζα να μη ξαναγίνει"

Ευγενία Μανωλίδου: "Αν με απατούσε ο Άδωνις θα φρόντιζα να μη ξαναγίνει"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και το «Dancing on Ice» ήταν στο τα θέματα συζήτησης για την Ευγενία Μανωλίδου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello.

Αν και δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για κάποιο τηλεοπτικό concept για το χειμώνα, έχουν ήδη ακουστεί πολλά για το τηλεοπτικό της μέλλον όπως γίνεται συνήθως τα τελευταία καλοκαίρια.

Το όνομά της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει "πέσει" στο τραπέζι για την παρουσίαση του "Dancing on Ice" και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Τι απαντά όμως, η ίδια;

"Δεν έχω την παραμικρή ιδέα! Συνηθίζεται τέτοια εποχή να ακούγονται διάφορα για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η αλήθεια όμως είναι ότι πολλοί λίγοι έχουν συζητήσει και έχουν καταλήξει σε κάτι από τώρα. Εγώ ανήκω στους πολλούς", είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό "HELLO!"

Όπως γράψαμε χθες πάντως ο Χρήστος Φερεντίνος είναι αυτός που θα πάρει τα ηνία του talent show στον πάγο. Προς μεγάλη μας έκπληξη η Ευγενία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει κάποια δουλειά στο εξωτερικό, η οποία θα έχει σχέση με τη μουσική που λατρεύει. "Η "έκπληξη" θα έρθει μάλλον από έξω. Δεν έχω κάτι έτοιμο, αλλά το "ψάχνω" πολύ. Μου είναι αδύνατο να περάσω μια ημέρα χωρίς μουσική".

Όσον αφορά στο θέμα της ζήλιας, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε πως την κολακεύουν οι φιλοφρονήσεις, παρόλο που δεν δέχεται έντονο φλερτ. "Νομίζω ότι οι φιλοφρονήσεις είναι ευπρόσδεκτες, ανεξάρτητά από τη διαθεσιμότητά μας! Σε επίπεδο φλερτ δεν έχω νιώσει κάτι έντονο, δεν δίνω όμως και τα περιθώρια για κάτι τέτοιο.", είπε και κατέληξε ότι προς το παρόν δεν έχει αντιληφθεί να φλερτάρουν τον σύζυγό της, ξεκαθαρίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα φροντίσει με τον τρόπο της να μην επαναληφθεί.