Survivor: Ο Σάκης αποχώρησε αλλά όλοι εξοργίστηκαν με τη Μυριέλλα για μία ατάκα

Νατάσσα Σχοινά
Το Twitter δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε.

Η μεγάλη ώρα της αποχώρησης έφτασε και, αφού πρώτα το κοινό είδε ποικίλες συζητήσεις μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων, Μυριέλλα, Ναυσικά και Σάκης περίμεναν την κρίση των θεατών. Ο Γιώργος Λιανός, τελικά, ανακοίνωσε πως από το Survivor έπρεπε να φύγει ο Σάκης Αρσενίου.

Η ομάδα των Μπλε σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης, ενώ ο Ανδρέας αποδείχτηκε πως έπεσε έξω στα προγνωστικά του σχετικά με τον άνθρωπο που θα αποχαιρετούσε. Κι ενώ ο Σάκης μιλούσε για τελευταία φορά στο παιχνίδι, η Μυριέλλα εμφανίστηκε στο πλάνο, κατά πάσα πιθανότητα μιλώντας στην Ευρυδίκη, και είπε μία ατάκα που εκνεύρισε το Twitter.

Η πρόβλεψη του Ανδρέα και το στοίχημα των Μπλε

Τον λόγο πήρε κάποια στιγμή ο Ανδρέας, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει στοιχηματικές προβλέψεις σχετικά με το ποιος θα φύγει. Σε αυτές συμμετέχει και ολόκληρη η ομάδα των Μπλε, ποντάροντας μία κουταλιά ρύζι.

«Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει πολλά να δώσει. Απ ό,τι είπαν τα παιδιά έχει έρθει δύο εβδομάδες. Έχουν γίνει κάποιες μικρές αναμπουμπούλες. Δε μας συμφέρει σε καμία περίπτωση να φύγει ο Σάκης. Όχι επειδή δεν είναι καλός. Θεωρώ ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, απλά γιατί θα μείνουν μετά τρεις άντρες κι εμείς μετά θα είμαστε έξι, άρα δε θα παίζουμε σχεδόν ποτέ. Όλα τα παιδιά που θα παίζουν στα δεύτερα ματσαρίσματα, θα είναι το πρώτο τους, ενώ στα παιδιά (στους Κόκκινους) θα είναι το δεύτερο. Από την άλλη, θεωρώ ότι η Μυριέλλα με τη Ναυσικά έχουν τελείως διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. H Ναυσικά είναι ένα άτομο που είναι πολύ σταθερό. Ξέρεις λίγο – πολύ τι να περιμένεις. Η Μυριέλλα κάποια τα έχει αρκετά κάποια δεν τα έχει καθόλου, οπότε κάπου εκεί θα κριθεί», είπε.



Ο λόγος του Σάκη Αρσενίου

Η ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος ήρθε. Ο Σάκης άκουσε το όνομά του από τον Λιανό και πήρε τον λόγο για να πει δύο κουβέντες πριν φύγει από το νησί: «Η αλήθεια είναι ότι, όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία όταν μπαίνει κάποιος είναι αυτός που μπαίνει. Όπως και να έχει, είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά. Εγώ θα συνεχίσω έξω τη ζωή μου κανονικά. Στα τραγούδια μας, στην οικογένειά μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Ένα πράγμα έχω κρατήσει μέσα μου πολύ βασικό και δυνατό. Ότι, επειδή κάνω τη χαζομάρα όπως πολλοί άνθρωποι να πετάω το φαγητό μου που δε μου κάνει ή δε μου αρέσει άλλο ή το αφήνω, σίγουρα δε θα ξαναπετάξω ούτε μία μπουκιά φαγητό. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι έξω που πεινάνε πραγματικά και όχι απλά σε ένα παιχνίδι. Ήρθα με το κεφάλι ψηλά, φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μου άνθρωποι είναι περήφανοι και θα συνεχίσουν να είναι για πάντα».



Η ατάκα της Μυριέλλας

Μόλις, λοιπόν, ο Σάκης άρχισε να μιλάει, η Μυριέλλα γύρισε στο πλάι και κατά πάσα πιθανότητα κοιτώντας την Ευρυδίκη που καθόταν από εκείνη την πλευρά, της είπε: «Είμαι αληθινή, ό,τι και να λένε». Το κοινό στο Twitter που παρακολουθούσε το σκηνικό, εξοργίστηκε με τη Μυριέλλα και άρχισε να γράφει σχόλια, πολλά από αυτά χιουμοριστικά, για να αντιδράσει σε αυτό που άκουσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε με ήττες στα αγωνίσματα αλλά ως MVP στα συμβούλια

John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο - To Twitter αντέδρασε

Survivor: Εμφανίστηκε ο αδερφός του Απόστολου Ρουβά - Όχι, δε λέμε για τον Σάκη

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης