Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε με ήττες στα αγωνίσματα αλλά ως MVP στα συμβούλια

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε με ήττες στα αγωνίσματα αλλά ως MVP στα συμβούλια

Η Κάτια προσπαθεί να βρει την φόρμα της στα αγωνίσματα του Survivor αλλά στα συμβούλια είναι σαφώς MVP.

Με ελπίδες για να φουντώσει και πάλι το Survivor, μπήκε η Κάτια Ταραμπάνκο για δεύτερη φορά. Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες από την είσοδο της Κάτιας στην παραλία των Διασήμων και στο Survivor 2022 και όλοι απορούν: άξιζε τελικά η Κάτια τα χρήματα που έδωσε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και τον κόπο αλλά και τις διαπραγματεύσεις που έγιναν για να μπει η πάλαι ποτέ νικήτρια του GNTM στο Survivor; Εννοείται πως ναι!

Τελικά πόσα ήταν τα λεφτά;


https://www.instagram.com/p/CZxjQ9HuH1i

Από το υπέρογκο 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι το αληθές 65000 ευρώ ανά εβδομάδα, η Κάτια είναι σίγουρα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες παίκτριες που μπήκαν ever στο Survivor.

Από αγωνίσματα… υπάρχει περιθώριο βελτίωσης

Katia ittes

Στις δύο εβδομάδες παρουσίας στο ριάλιτι και αγωνιστικής δράσης, η Κάτια παραμένει πρώτη από το τέλος. Στους 17 αγώνες που έχει δώσει η Ταραμπάνκο, έχει κερδίσει 4 αγώνες και έχει 13 (ελπίζουμε όχι γρουσούζικες) ήττες. Πάντως, παρά τις ήττες, η Κάτια φροντίζει να δίνει οδηγίες για το πώς παίζονται τα αγωνίσματα και καθόλου δεν σκάει που κερδίζει πόντο με το σταγονόμετρο.

Ήσουνα τι ήσουνα, μια ρυζοκλέφτρα; Όχι, βέβαια!

Η Κάτια έχει υπερασπιστεί ήδη με σθένος τις περσινές εις βάρος κατηγορίες της, εξηγώντας πως το να κατηγορείς κάποιον και να τον αποκαλείς κλέφτη ρυζιού, μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα και στην έξω ζωή και να του στερήσει δουλειές.

«Όταν λέμε τη λέξη κλέφτρα και έκλεψε, αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη της λέξης, επηρεάζει τους φίλους και την οικογένειά μας. Επειδή είμαστε σε ένα παιχνίδι και είναι τα μυαλά θολωμένα και επειδή το πέρασα πέρσι αυτό, σας παρακαλώ λοιπόν πριν μιλήσετε με τόσο ηχηρές και δυνατές λέξεις, να είστε σίγουροι γι’ αυτά που λέτε. Γιατί είναι παιχνίδι αλλά έξω πάνε και μας σταυρώνουν, λένε στις οικογένειες πως είμαστε κλέφτες και μας ακυρώνουν δουλειές», είπε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η Κάτια στο πρώτο συμβούλιο μετά την επιστροφή της στο Survivor.

Η Γιαδικιάρογλου μιλούσε με την Παπασταύρου που μιλούσε με την Πολυχρονοπούλου

Στο νέο συμβούλιο του νησιού η Κάτια ήταν και πάλι πρωταγωνίστρια και το ψου- ψου ήταν μεγάλο.

Η μεν Μυριέλλα ισχυρίστηκε πως η Ναυσικά της είπε ότι άκουσε από γνωστό της ότι πρέπει να προσέχουν την Κάτια. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η Κάτια νευρίασε επειδή και η Ναυσικά σχολίασε πως απλώς είπε αυτό που της μεταφέρθηκε χωρίς να τοποθετείται, άρα δεν είναι δική της γνώμη.

Survivor: Η Μυριέλλα πρόδωσε τη Ναυσικά στην Κάτια και το Twitter δεν ξέρει ποια να πιστέψει

«Απλά δε μου αρέσει όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν τη συκοφαντία του ονόματός μου όταν ειδικά δεν είμαι παρών για να αμυνθώ για το όνομά μου», ακούστηκε να λέει η Κάτια, με την Ευρυδίκη να συμπληρώνει:



«Όταν η Ναυσικά άκουσε ότι η Κάτια θα έμπαινε στο παιχνίδι, έπιασε συμπαίκτες μας και είπε ‘‘Έχω ακούσει για την Κάτια, δηλαδή μου έχει πει κάποιος γνωστός μου ότι η Κάτια είναι μπιπ και να την προσέχουμε. Η Μυριέλλα το είπε σήμερα στην Κάτια», ανέφερε η Ευρυδίκη με τη Ναυσικά να παραδέχεται:

«Το παραδέχομαι και το παραδέχομαι και στην Κάτια αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή, ενώ μιλούσαμε με τη Μυριέλλα σαν φίλες και αναφέρθηκε το όνομα της Κάτιας και λέγαμε για τον χαρακτήρα, της λέω ένας φίλος μου έχει πει αυτό κι αυτό, αλλά πραγματικά την κοπέλα δεν την ξέρω προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Αυτό είπα εγώ στη Μυριέλλα», τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι και μία από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Ταραμπάνκο παραμένει για μια ακόμα εβδομάδα ασφαλής στον Άγιο Δομίνικο, με την Μυριέλλα, τον Σάκη Αρσενίου και τη Ναυσικά να μάχονται για την παραμονή τους στο Survivor. Για την Κάτια ο μήνας έχει 22 και έχει κερδίσει ακόμα μία εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Μαρτίκας Survivor: Έχει στρατηγική ή απλώς είναι αυθόρμητος; Έτσι είναι εκτός παιχνιδιού