John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο - To Twitter αντέδρασε

Πατούλια Κατερίνα
John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο - To Twitter αντέδρασε

Επικά σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του συντρόφου της Μυριέλλας στον Άγιο Δομίνικο.

Φαίνεται πως κάτι έχει ο Άγιος Δομίνικος και τραβάει τους άντρες με τους οποίους έχει συνδεθεί η Μυριέλλα Κουρεντή.

Αρχικά, σου θυμίζουμε πως η Μυριέλλα Κουρεντή είναι η μία από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, μαζί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ήδη κριθεί και θα το μάθουμε στο σημερινό σμυβούλιο του Survivor.



Ο John Λυγνός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο

Το αρχικό ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Katerina, ανέφερε πως ο μουσικός που συνδέεται με την Μυριέλλα Κουρεντή, είχε κάνει ραντεβού στα γραφεία της Αντζούν Media. Κι ενώ η δημοσιογράφος ανέφερε πως είναι πιθανό ο John να βρίσκεται ήδη στην Καραϊβική, εμείς σου επιβεβαιώνουμε πως ο μουσικός είναι όντως στο νησί του Άγιου Δομίνικου αλλά δεν έχει μπει στο παιχνίδι.

To μήνυμα του John στην Μυριέλλα

Θυμάσαι πως στο έπαθλο επικοινωνίας, η Μυριέλλα είχε δεχτεί ένα γραπτό μήνυμα του John που έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αλήθεια και εσύ δεν έχεις σταματήσει στιγμή να παλεύεις γι’ αυτή ούτε λεπτό. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω John», έγραφε το μήνυμα του συνεργάτη – συντρόφου της Κουρεντή.


Survivor: Η Μυριέλλα πρόδωσε τη Ναυσικά στην Κάτια και το Twitter δεν ξέρει ποια να πιστέψει



Η Μυριέλλα ήταν η παίκτρια που δόθηκε στην ψηφοφορία προς αποχώρηση προσωπικά, από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος την κατηγόρησε για διπροσωπία:

«Είναι διπρόσωπη, πιστεύει ότι της λέει ο οποιοσδήποτε και λέει πολλά λόγια. Βγάζει στον αέρα μυστικά άλλων. Δεν ξέρω πως τα έχει κάνει όλα αυτά και τα έχει καταφέρει. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Οπότε δίνω την Μυριέλλα», είπε ο Άρης Σοϊλέδης χαρακτηριστικά.

Και δεύτερος πρώην στον Δομίνικο

Όπως σίγουρα θυμάσαι, πριν έναν μήνα στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε και ακόμα ένας πρώην σύντροφος της ηθοποιού πριν έναν μήνα. Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής είχε μιλήσει στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και είχε αποκαλύψει.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα, έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει. Ως παίκτης όχι δεν θα μπω αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωρισιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι ενώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν εμφανιστεί ο John στο Survivor, το Twitter στήνει ήδη σενάρια για την συνύπαρξη του Γλυνού με τον Κατσαούνη στην ίδια ομάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Μυριέλλα ξεμπρόστριασε τους «φίλους» της και το Twitter την αποθέωσε

Έχεις παρατηρήσει το νέο τατουάζ - γραμμή σε όλο το σώμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Survivor: Η απομυθοποίηση της Κάτιας, ο μορφασμός της Ασημίνας και οι... πρώην