H Τόνια Σωτηροπούλου τώρα και ζωγράφος με τον Μαραβέγια να θαυμάζει το έργο της

H Τόνια Σωτηροπούλου τώρα και ζωγράφος με τον Μαραβέγια να θαυμάζει το έργο της

Η Τόνια Σωτηροπουλου πήρε τις μπογιές και τον καμβά και άρχισε να ζωγραφίζει το αγαπημένο της μέρος.

Πόσα ταλέντα έχει πια αυτό το κορίτσι; Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της υπερταλαντούχας, της γυναίκας εκείνης που δε μένει μόνο στην ομολογουμένως υπέροχης εξωτερικής της ομορφιάς αλλά τα χαρίσματα που διαθέτει είναι πολλά (και καλά κρυμμένα μόνο για την ίδια) ώστε να μπορεί να ισορροπεί στον χώρο που έχει επιλέξει να βαδίζει επαγγελματικά.

Ο χώρος της μόδας και της υποκριτικής εξάλλου είναι δύσκολος και απαιτητικός, συνεπώς χρειάζεται εσωτερική απομόνωση και δημιουργική έκφραση για να μπορεί να απελευθερώνει κάθε αρνητική ή δύσκολη ενέργεια της καθημερινότητας. Αυτό φαίνεται πως είναι το ερέθισμα που την έκανε να στραφεί στη ζωγραφική!

maravegias tonialondino

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Το νέο ταξίδι 5 μήνες μετά τον γάμο τους

Ναι, η Τόνια φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα να ζωγραφίζει τοπία κάτι που αποκάλυψε σήμερα το πρωί πρώτος ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ανέβασε ένα story στο Instagram με την Τόνια να ζωγραφίζει έναν υπέροχο πίνακα.



Ενώ στο video δεν είναι εύκολο να διακρίνεις την Τόνια (ίσως επειδή λίγοι γνωρίζουν πως ζωγραφίζει), στο story της ίδιας λίγο αργότερα, όλοι καταλάβαν πως το υπέροχο αυτό τοπίο που απεικονίζει την Ύδρα είναι δημιούργημά της. Η ηθοποιός έκανε μόνο ένα σχόλιο επάνω στη φωτογραφία γράφοντας: «Hydra by moi».

toniasotiropoulou 275763952 642085173517468 2111602858298306601 n

Η Ύδρα είναι το ησυχαστήριό της

Δεν είναι τυχαίο που το υπέροχο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού επιλέγει από το ζευγάρι για να πραγματοποιηθεί εκεί ο γάμος τους. Να θυμίσουμε πως στην Ύδρα, μπροστά σε λιγοστούς συγγενείς και φίλους, ο Κωστής Μαραβέγιας και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 11 Οκτωβρίου 2021.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον γάμο του, μέχρι σχεδόν την πραγματοποίηση του, που έγινε στο δημαρχείο της Ύδρας.


https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με πολιτικό γάμο στο ξενοδοχείο Ηydrea – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη – τον οποίο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: