Δήμητρα Ματσούκα: Η συγκίνηση για το ανιψάκι της και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Ιωάννα Τζανή
Δήμητρα Ματσούκα: Η συγκίνηση για το ανιψάκι της και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο για τον φοβήθηκε όταν έπιασε για πρώτη φορά τον ανιψιό της, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε απωθημένο να γίνει μητέρα.

Η Δήμητρα Ματσούκα δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει δε διστάζει να απαντήσει με ειλικρίνεια σε ό,τι κι αν ερωτηθεί. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» και αναφέρθηκε στην πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, στην εμπειρία της ως θεία, στην αδυναμία που έχει στη μικρότερη αδερφή της, Μαρία, αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν έκανε παιδιά.

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία είναι στα καλύτερά της και αποδεικνύει πως ο χρόνος δεν την «αγγίζει», μίλησε επίσης για τον ρόλο που έπαιξε η εξωτερική της εμφάνιση κατά την παιδική της ηλικία.


https://www.instagram.com/p/CXqflZ5N2pZ

Η Δήμητρα Ματσούκα φόρεσε το μπικίνι που σχεδιάζει η αδερφή της Μαρία Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα «λιώνει» όταν μιλάει για το ανιψάκι της

Μιλώντας για τον ερχομό του ανιψιού της Ραφαήλ, τον οποίο η Μαρία Ματσούκα απέκτησε με τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννίτσα, η Δήμητρα Ματσούκα δεν έκρυψε την ευτυχία της για αυτό το... «θαύμα της αθωότητας» όπως αποκάλεσε χαρακτηριστικά, που μπήκε στη ζωή τους.

«Ο ερχομός του ανιψιού μου ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου. Είναι μεγάλη ευτυχία ένα παιδί σε μια οικογένεια και σε λίγο ο Ραφαήλ γίνεται και ενός έτους, και είναι όλα διαφορετικά. Λόγω Covid δεν μπορούσα να βρίσκομαι στο μαιευτήριο με τη Μαρία, αλλά με τα βίντεο που μου έστελνε ο άντρας της, ο Θέμης, έλιωνα. Είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου. Είναι η μικρή μου αδερφή, πάντα θα τη βλέπω σαν ένα μικρό παιδί. Τον ανιψιό μου τον είδα μετά από έναν μήνα. Όταν τον έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου φοβόμουν πάρα πολύ γιατί δεν είχα καμία εμπειρία και δεν είχα και φίλες που να είχαν γίνει μητέρες», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε:

«Ένιωσα τεράστια συγκίνηση όταν τον είδα. Είναι ένα θαύμα, το θαύμα της αθωότητας. Έχω ήδη οργανώσει το κομμάτι των δραστηριοτήτων όταν το παιδί μεγαλώσει και των μελλοντικών του σπουδών. Οπωσδήποτε μουσική, πιάνο ιδανικά, κολυμβητήριο και τώρα σκέφτομαι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πρέπει να πάει, σε ποια χώρα... Είμαι σε αυτή τη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί».



«Δε με καθόρισε ποτέ η εμφάνισή μου»

Όσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το πώς την επηρέασε κατά τα παιδικά της χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε: «Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου, να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν».

Και πρόσθεσε:

«Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι αρκετά αγαθή, σε σημείο που ίσως φαίνομαι αφελής. Όμως είμαι πολύ παρατηρητική και δε μου ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια».



Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

«Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Πηγή φωτογραφιών: @dimitra_matsouka_official

Cover photo: NDP Photo agency

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι sexy ακόμα και με το πιο σοφιστικέ σύνολο

H Δήμητρα Ματσούκα ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και «διαγράφει» ό, τι έχουμε δει μέχρι σήμερα