Χρήστος Μάστορας: Η έκκληση που έκανε και το νέο βίντεο που έγινε viral

Τσακιρίδου Χριστίνα

Ο τραγουδιστής ερμηνεύει το τραγούδι «Imagine» και μας ζητά να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον Ουκρανικό λαό.

Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους μετά τη Ρωσική εισβολή, στέκεται ο Χρήστος Μάστορας. Ο τραγουδιστής και κριτής του X-Factor είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική μας χώρα και αποφάσισε να κάνει έκκληση για βοήθεια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram

O Χρήστος Μάστορας ζήτησε από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του να προσφέρουν έστω και μία μικρή βοήθεια στον Ουκρανικό λαό που ζει πρωτόγνωρες και δραματικές στιγμές. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεγάλη δύναμη στη σημερινή εποχή και ο τραγουδιστής αποφάσισε να τα εκμεταλλευτεί για καλό σκοπό. O τραγουδιστής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και παράλληλα να αφυπνίσει τους διαδικτυακούς του φίλους ώστε να προσφέρουν κι εκείνοι ό,τι μπορούν για την Ουκρανία.

Χρήστος Μάστορας: Τα σχόλια για την καταγωγή του και η κρυφή επιθυμία να αποκτήσει μια κόρη

Η έκκληση του Χρήστου Μάστορα για βοήθεια στην Ουκρανία

«Στηρίζουμε τους Ουκρανούς πολίτες και πρόσφυγες σε αυτόν τον άδικο και παράλογο πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία. Βοηθάμε όσο μπορούμε, κάνοντας έστω μία μικρή ή μεγάλη δωρεά σε οργανώσεις που βρίσκονται στο πλευρό των Ουκρανών», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του ο frontman των Μελισσών, αναφέροντας διάφορους λογαριασμούς στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί ο κόσμος για να συνεισφέρει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε ένα μονόλεπτο βίντεο με διάφορες φωτογραφίες από την Ουκρανία και το «έντυσε» με τη φωνή του, τραγουδώντας το «Imagine» του John Lennon. Το βίντεο μετρά ήδη περισσότερες από 74.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Τα παιδικά χρόνια και η καταγωγή του

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Χρήστος Μάστορας έχει αναφερθεί σε κοινωνικά ζητήματα ενώ πρόσφατα είχε μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια. Ο τραγουδιστής μίλησε για το χωριό του στη Βόρεια Ήπειρο, από το οποίο έφυγε στα τρία του χρόνια, 2 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με την Ελλάδα.

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες. "Τα αδέλφια μας οι Βορειοηπειρώτες". Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποιοι ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες», ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας.



«Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοηπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Τη δική μας εθνική συνείδηση. Έγινε μια παραχάραξη της ιστορίας. Νιώθω περήφανος για αυτό που μου έχει προσφέρει αυτή η δυσκολία που πέρασαν οι πρόγονοί μου εκεί. Μου πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που μου ανοίγει πόρτες και δρόμους στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: xmastoras

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης