J2US: Λιόλιου-Παναγιώταρου σήκωσαν το έπαθλο όμως Αλιάγας-Μάστορας κέρδισαν στο Twitter

J2US: Λιόλιου-Παναγιώταρου σήκωσαν το έπαθλο όμως Αλιάγας-Μάστορας κέρδισαν στο Twitter

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του J2US, με τον Νίκο Αλιάγα να παίρνει τη θέση της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή και να αποθεώνεται αργότερα από το κοινό.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του J2US, παρά τα κρούσματα Κορονοϊού που ανάγκασαν τον Χάρη Βαρθακούρη και τη Δέσποινα Βανδή να παραμείνουν εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Μετά από 15 ολόκληρες εβδομάδες και αρκετά αξέχαστα acts, νικήτριες αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.



Ο Νίκος Αλιάγας στη σκηνή του J2US



Τον Νίκο Αλιάγα ανέβασε στη σκηνή ο Νίκος Κοκλώνης για να ανακοινώσει τον νικητή στον τελικό του φετινού J2US. O παρουσιαστής βρέθηκε νωρίτερα στη σκηνή για να τραγουδήσει με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα ντουέτο, που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο.

mastoras aliagas

Ο παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης τραγούδησε στα Ελληνικά και στα Γαλλικά ενώ ο Χρήστος Μάστορας στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Ο δυό τους ερμήνευσαν ένα mash up από τραγούδι του James Brown και το «It’s a man’s world» με το «Το παλιό μου παλτό» του Χρήστου Δάντη για να περάσουν στο «Μy way» του Frank Sinatra στα Ελληνικά και τα Γαλλικά. Η μουσική συνύπαρξή τους άφησε άφωνους τους κριτές αλλά και τους χρήστες στα social media που έσπευσαν να τους απόθεώσουν.

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε αλλιώς το παρών στον τελικό του J2US



Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του J2US απουσίαζε από το πλατό αφού νοσεί με covid-19 ωστόσο ήταν παρούσα έστω και από μακριά. Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της, όπου η Δέσποινα Βανδή καλησπέρισε τον Νίκο Κοκλώνη καθώς και τους υπόλοιπους κριτές.

«Καλή χρονιά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό! Βλέπω ότι η Μπακοδήμου, που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, τελικά κατάφερε να μου πάρει τη θέση. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας» είπε η τραγουδίστρια και κριτής του J2US.

«Πολύ περίεργο είναι αυτό. Πραγματικά είναι πολύ περίεργο αλλά προέχει η υγεία. Βάση του νόμου θα μπορούσα σήμερα να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε και να κρατήσουμε τις δέκα μέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ και θα βαθμολογήσω από εδώ», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: @j2us_gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στο Twitter για την πρώτη εμφάνιση στο J2US μετά το ταξίδι με τον Μπισμπίκη

J2Us: Αποχώρηση - έκπληξη για τη Super Κική και τον Γιώργο Βελισσάρη