Χρήστος Μάστορας: Τα σχόλια για την καταγωγή του και η κρυφή επιθυμία να αποκτήσει μια κόρη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Χρήστος Μάστορας: Τα σχόλια για την καταγωγή του και η κρυφή επιθυμία να αποκτήσει μια κόρη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο τραγουδιστής όπου μίλησε για τα πρώτα χρόνια που ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα καθώς και για την προσωπική του ζωή.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (11/12/21) ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και το πώς βίωσε αυτή την μετάβαση.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες μίλησαν on camera με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή ανάμεσά τους οι: Γιώργος Νταλάρας, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Rita Wilson. Λίγο αργότερα ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του καθώς και το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Αν».

https://www.instagram.com/tv/CWGNVHvlwqQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες».

«Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση. Νιώθω περήφανος για τις δυσκολίες που μου προσέφεραν οι δυσκολίες των προγόνων μου, μια ιστορία που ανοίγει πόρτες στη ζωή μου» είπε οn camera ο Χρήστος Μάστορας φανερά συγκινημένος.



Ο τραγουδιστής αιφνιδιάστηκε όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου του παρουσίασε ένα βίντεο με τους γονείς και την αδερφή του Αμαλία όπου μιλούσαν για εκείνον. Το πιο γλυκό highlight της συνέντευξης ήταν αναμφίβολα όταν η οικογένεια του τραγουδιστή ερμήνευσε το τραγούδι «Το κύμα», με τον τραγουδιστή να μην μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του.



O γάμος και η επιθυμία του τραγουδιστή να αποκτήσει μια κόρη

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.



ChristosMastoras

Ο Χρήστος Μάστορας μας συστήνει την αδερφή του και είναι μια κούκλα

Το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Μελισσών

Ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Μελισσών με τίτλο «Αν», με το απόσπασμα να κάνει γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και όπως φαίνεται έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του Χρήστου Μάστορα δημοσίευσαν Instagram-stories τα οποία ο τραγουδιστής έκανε αργότερα repost.



Πηγή κεντρικής: @xmastoras

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Χρήστος Μάστορας έγραψε γράμμα στην βαφτιστήρα του και έδωσε νόημα στη λέξη νονός

Χρήστος Μάστορας: To συγκινητικό αντίο στην αγαπημένη του γιαγιά