Ο Χρήστος Μάστορας είπε πως είναι άνθρωπος της οικογένειας, αλλά το είχαμε καταλάβει ήδη

Ο Χρήστος Μάστορας είπε πως είναι άνθρωπος της οικογένειας, αλλά το είχαμε καταλάβει ήδη

Ο τραγουδιστής μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για το θέμα της οικογένειας αλλά και για την απολυτότητα των social media.

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Χρήστος Μάστορας και αναφέρθηκε σε όσα θεωρεί σημαντικά στη ζωή. Ο 35χρονος τραγουδιστής που έχει συγκεντρώσει στο προφίλ του 337 χιλιάδες followers σχολίασε, επίσης, πώς βιώνει τον τομέα των social media και το κατά πόσο ασχολείται με τα σχόλια που γίνονται στο προφίλ του.

«Είμαι ένας άνθρωπος πολύ της οικογένειας. Νομίζω ότι από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν έχεις μία καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου. (Είναι) ένας σοβαρός πυλώνας», είπε ο Μάστορας στην παρουσιάστρια.



Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ήταν φανερό πως ο Χρήστος Μάστορας δίνει μεγάλη βαρύτητα στον θεσμό της οικογένειας και αγαπά κάθε μέλος που περιλαμβάνει η δική του.

Η αφιέρωση στη βαφτιστήρα του

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο τραγουδιστής είχε κάνει μία πολύ τρυφερή αφιέρωση στη βαφτιστήρα του και κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία.

https://www.instagram.com/p/CT9tBS_NqqQ

«7 Σεπτέμβρη: Σοφία μου! Ήρθα στη ζωή σου για να σου 'δώσω' το όνομα σου κι εσύ στη δίκη μου για να μου δώσεις τη χάρη του… Εσύ μέρα με τη μέρα πιο δυνατή, πιο άξια και πιο λαμπερή, κι εγώ, όταν θα ‘σαι πια μεγάλη και θα μπορείς να διαβάζεις τις αναρτήσεις του νονού σου, ελπίζω να ‘μαι λιγάκι πιο σοφός… Χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι το όνομα σου κι εμείς εσένα!», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CQG3W8qB90q

Στις 14 Ιουνίου του 2021 τής είχε γράψει: «Αγαπημένη μου Σοφία, σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά τη βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος… Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.

Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα.
Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς.
Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς.

Σε φιλώ και σ´ αγαπώ πολύ
ο νονός σου

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πώς να αντισταθώ στο cuteness του…».

Το γράμμα της γιαγιάς του

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Μάστορας έκανε μία ανάρτηση για την αγαπημένη του γιαγιά που, όπως ο ίδιος είπε, «τον έμαθε να είναι άνθρωπος».

https://www.instagram.com/p/Ca3TahZNLTe

«Η ημέρα της γυναίκας μόλις πέρασε… Μια μέρα που όλοι θυμούνται πως μια μάνα τους γέννησε, μια κόρη τους έδωσε ξανά ζωή, μια γιαγιά τους κανάκεψε και πάει λέγοντας… Το χθεσινό βράδυ λοιπόν με βρήκε να ξυπνάω από κλάματα για τη γυναίκα που με έμαθε να είμαι άνθρωπος… Με έμαθε να να αγαπώ τον εαυτό μου, να λέω 'δεν πειράζει', να λέω 'ξικι να γένει'(οι Ηπειρώτες θα καταλάβουν) να κακομαθαίνω τους φίλους, να δίνω πιο πολύ από όσο θα πάρω, να ρίχνω τον εαυτό μου για να ανέβουμε πιο ψηλά όλοι, να γίνομαι η ψυχή της παρέας, να συγχωρώ και να αγαπώ! Αυτή γυναίκα ήταν η γιαγιά μου… Γιαγιά, μπορεί να μην ειχες δυο καρδιές όπως λες στο γράμμα σου αλλά είχες την πιο μεγάλη… Μακάρι να είχα δυο καρδιές να σου δώσω να πάρεις μια μαζί σου…», σημείωσε.

Το άγχος του για τα social media

Λίγο μετά το θέμα της οικογένειας, ο Μάστορας σημείωσε πως δεν του αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει στα social media και δείχνει ότι ο ένας «πετάει πέτρες» στον άλλον.

«Πάντα κάθομαι και διαβάζω σχόλια. Κακώς το κάνω. Φοβάσαι να εκφράσεις τις απόψεις σου που, εντάξει, μπορεί να φαντάζουν ακραίες εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι απλά η αρχή ενός διαλόγου. Δε χρειάζεται να γινόμαστε εχθροί και να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλον. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι λίγο παράξενο. Πρέπει κάποιες απόψεις να φιλτράρονται καλύτερα, γιατί έχουν γίνει τεράστιες γκάφες τελευταία από πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά το ‘ακύρωσε’, ‘διάγραψέ τον’ και ‘μαύρο σε όλους’, σου μαυρίζει λίγο την ψυχή», είπε στην Μπάρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα για τη γιαγιά του ήταν η καλύτερη αφιέρωση για την Ημέρα της Γυναίκας

J2US: Λιόλιου-Παναγιώταρου σήκωσαν το έπαθλο όμως Αλιάγας-Μάστορας κέρδισαν στο Twitter

Χρήστος Μάστορας: Τα σχόλια για την καταγωγή του και η κρυφή επιθυμία να αποκτήσει μια κόρη