Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock και η δήλωση του πραγματικού King Richard

Νατάσσα Σχοινά

Η συγγνώμη άργησε, αλλά ήρθε.

Σαστισμένοι παρακολουθούσαν όλοι την τελετή των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre όταν, ξαφνικά, μέσα σε όλη τη λάμψη και τους αστέρες που παρακολουθούσαν το σόου ενδιάμεσα από τις απονομές, ο Will Smith σηκώθηκε από τη θέση του και χτύπησε τον Chris Rock. Ο λόγος – το εντελώς κακόγουστο αστείο του Chris Rock για τη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith, που την αποκάλεσε «J.I. Jane», λόγω του ξυρισμένου της κεφαλιού (σ.σ. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός πάσχει από αλωπεκία).

Ο σάλος ήταν μεγάλος. Το κοινό χωρίστηκε σε αυτούς που θεώρησαν σωστή την αντίδραση και άλλους που κατέκριναν τη βία σε κάθε περίπτωση. Ο ίδιος ο Smith, όταν έλαβε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ζήτησε συγγνώμη από όλους πλην του Rock, κάτι που χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την κοινή γνώμη. Τώρα, ήρθε η στιγμή που το κάνει κι αυτό.



Ο Will Smith, το χαστούκι στον Chris Rock, το beef που ξεκίνησε το 2016 και η λάθος συγγνώμη

Η συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock

«Η βία σε όλες της τις μορφές είναι τοξική και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα βραβεία της Ακαδημίας του προηγούμενου βραδιού ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Αστεία εις βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Παραφέρθηκα και ήμουν λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές για τον άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς του σόου, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν σε όλον τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια Williams και στην οικογένειά μου στο King Richard. Μετανιώνω βαθιά που στέρησα αυτό που ήταν κατά τα λοιπά ένα υπέροχο ταξίδι για όλους μας.

Έχω δουλειά ακόμη», έγραψε στο κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του.

Η τοποθέτηση του Richard Williams

Ο πραγματικός «King Richard» και μπαμπάς της Serena και της Venus, Richard Williams, τοποθετήθηκε σχετικά με το συμβάν που αποτέλεσε τελικά μεγάλο highlight της βραδιάς των Όσκαρ, καταδικάζοντάς το ανεξάρτητα από το περικείμενο εκτός κι αν μιλούσαμε για αυτοάμυνα.

«Δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες του τι συνέβη, αλλά δεν αποδεχόμαστε κανέναν που χτυπάει κάποιον άλλον, εκτός κι αν είναι σε αυτοάμυνα», είπε χωρίς να αφήσει καμία αμφιβολία σχετικά με τις προθέσεις του.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από το συμβάν στη σκηνή της τελετής των Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oscars 2022: Οι νικητές και η μεγάλη ανατροπή! Το CODA Καλύτερη Ταινία και όχι το Power of the Dog

Troy Kotsur: O πρώτος κωφός άνδρας ηθοποιός που παίρνει βραβείο Όσκαρ

Ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στα Oscars - Πώς αποκάλεσε την Jada Pinkett Smith

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης