Ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στα Oscars - Πώς αποκάλεσε την Jada Pinkett Smith

Νατάσσα Σχοινά
Ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock στα Oscars - Πώς αποκάλεσε την Jada Pinkett Smith

Όλοι παρακολουθούσαν σαστισμένοι μην μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη live.

Τα Όσκαρ επέστρεψαν για τα καλά φέτος. Καιρό είχαμε να δούμε τόση λάμψη στο κόκκινο χαλί. Τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου έδωσαν το παρών στο Dolby Theatre για να τιμήσουν τους καλύτερους της περασμένης χρονιάς αλλά και το γενικότερο θεσμό που πλήγηκε όπως και όλοι οι άλλοι μέσα στην πανδημία.

Η βραδιά άρχισε με το red carpet, συνέχισε με την ερμηνεία της Beyonce και η απονομή των βραβείων άρχισε στη Hollywood Boulevard, όπου όλα φαίνονταν ότι θα εκτυλίσσονταν σε ήπιους τόνους. Γιατί όχι, άλλωστε; Ξαφνικά, όμως, μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών, ο Will Smith σηκώθηκε από την καρέκλα του, ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Chris Rock. Ο λόγος – το όνομα με το οποίο αποκάλεσε τη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith.



Πώς αποκάλεσε ο Chris Rock την Jada Pinkett Smith

Ο Chris Rock είναι κωμικός και φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο διακωμωδεί καταστάσεις και ανθρώπους. Η παρουσία του στην τελετή, λοιπόν, για όλους σήμαινε ότι κάποια ατάκα θα ακουγόταν για τους παρευρισκόμενους. Το θέμα είναι ότι αυτή η ατάκα κατευθύνθηκε στη σύζυγο του Will Smith, αποκαλώντας τη «G.I. Jane» -από τον G.I.Joe- επειδή έχει ξυρίσει το κεφάλι της λόγω της αλωπεκίας από την οποία πάσχει.

Αφού το πλάνο έδειξε πρώτα την Jada φανερά ενοχλημένη με αυτό που άκουσε, ο Smith νευρίασε, ανέβηκε στη σκηνή και, αφού χτύπησε τον Rock, επέστρεψε στη θέση του φωνάζοντας: «Μην πιάνεις το όνομα της συζύγου μου στο στόμα σου».

oscars2022 will smith chris roc10

Η αντίδραση του Twitter

Φυσικά, το σκηνικό σόκαρε τους υπόλοιπους στον χώρο αλλά και το κοινό που δεν πίστευε ότι κάτι τέτοιο συνέβη live στα βραβεία Όσκαρ. Κάποιοι χρήστες διακωμώδησαν την κατάσταση φτιάχνοντας, μάλιστα, και memes για τον ηθοποιό. Άλλοι βρήκαν το συμβάν πολύ άσχημο και τα έβαλαν με τον Smith που λίγο μετά κέρδισε και το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Κάπως έτσι, ο Will Smith έγινε Νο1 στα trends του Twitter για αρκετή ώρα, όχι, όμως, για τη βράβευσή του. Ακολούθησε και ο Chris Rock.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oscars 2022: Οι νικητές και η μεγάλη ανατροπή! Το CODA Καλύτερη Ταινία και όχι το Power of the Dog

Oscars 2022: Όλα τα beauty looks live απo τη λαμπερή βραδιά

Troy Kotsur: O πρώτος κωφός άντρας ηθοποιός που παίρνει βραβείο Όσκαρ