Στο παραπέντε: Το μίνι reunion των δύο ηθοποιών μάς θύμισε πόσο αγαπήσαμε τη σειρά του Mega

Πατούλια Κατερίνα
Στο παραπέντε: Το μίνι reunion των δύο ηθοποιών μάς θύμισε πόσο αγαπήσαμε τη σειρά του Mega

Ντάλια και Αγγέλα ξανά μαζί.

Στο Παρά 5: Υπήρξε μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές που προβλήθηκε στο MEGA για δύο σεζόν και αποτελεί μία από τις πρώτες σειρές μυστηρίου, πλοκής και περιπέτειας

Η σειρά προβλήθηκε το 2005- 2006 και το 2006 – 2007 στο Μega με απόλυτη επιτυχία και ο σεναριογράφος της σειράς ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ μαζί του πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη (Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου), η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Ζουμπουλία Αμπατζίδου), ο Αργύρης Αγγέλου (Φώτης Βουληνός), ο Γιώργος Καπουτζίδης (Σπύρος Δελόγλου) και η Αγγελική Λάμπρη (Αγγέλα Ιωακειμίδου).

Ντάλια και Αγγέλα ξανά μαζί

Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια από την πρεμιέρα του Παρά Πέντε, αλλά οι ηθοποιοί της σειράς που υπήρξαν μια δεμένη παρέα στα γυρίσματα του σίριαλ, συνεχίζουν να κάνουν παρέα και κοινές εμφανίσεις.


https://www.instagram.com/p/CM0LGtony1B

Μία από τις ηθοποιούς που ταυτίστηκε με τον ρόλο της στο Παρά Πέντε, ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία υποδύθηκε την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, την μοναχική πλούσια κληρονόμος με το εκκεντρικό λουκ.

Αγγέλα και Ντάλια ξανά μαζί

Μια κοινή έξοδο έκανε η Σμαράγδα Καρύδη με τη συνάδελφο της Αγγελική Λάμπρη. Ντάλια και Αγγέλα πόζαραν μαζί στο Instagram σαν να μην πέρασε μια μέρα σε βραδινή έξοδο.



Το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει ξανά την Ντάλια, είναι κάτι που η Σμαράγδα δεν έχει αποκλείσει:

«Δεν με έχει κουράσει που με λένε Ντάλια. Ήταν μια δουλειά που πραγματικά την αγαπούσα» απαντά η Σμαράγδα Καρύδη για το γεγονός πως ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος τη θυμάται από τον ρόλο της στη σειρά . «Αυτό είναι μωρέ, έχουμε κάποιους κώδικές εμείς που ακόμη και καιρό να κάνουμε να βρεθούμε, όταν βρισκόμαστε μαζί είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα» εξηγεί. «Δεν θέλει ο Γιώργος. Του έχει τελειώσει, δεν νομίζω ότι έχει νόημα γι’ αυτόν να γράψει κάτι πάνω σ’ αυτό» σημειώνει η ηθοποιός που ωστόσο σημειώνει πως «τις επιτυχίες δεν είναι καλό να τις τραβάς απ’ τα μαλλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

To συγκινητικό μήνυμα της Καρύδη για το «Παρά Πέντε» και το τέλος της κόντρας των πρωταγωνιστών