Και όμως ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είναι παλιός μας γνώριμος και από το MasterChef

Και όμως ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είναι παλιός μας γνώριμος και από το MasterChef

Ο ιατροδικαστής και πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο Γρηγόρης Λέων είναι όμως και ένας άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση και αρκετό χιούμορ. 

Δεν υπάρχει τηλεοπτικό κανάλι, ενημερωτική εκπομπή, δελτίο ειδήσεων ακόμη και ψυχαγωγική εκπομπή, που να μην τον έχει φιλοξενήσει τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα σε καθημερινό επίπεδο. Ο Γρηγόρης Λέων, έμπειρος ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, είχε τον άχαρο ρόλο να επισημαίνει εξ αρχής ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας, οφειλόταν σε χορήγηση ουσίας η οποία της αφαίρεσε τη ζωή. Όμως ο γνωστός ιατροδικαστής είναι παλιός μας γνώριμος και από μία άλλη τηλεοπτική εκπομπή, για άλλο, λιγότερο δραματικό σκοπό και μάλιστα με ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/Cb9UJWvsrcS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσία του στο MasterChef και το τρολάρισμα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο γνωστός Ιατροδικαστής και καθηγητής Πανεπιστημίου έχει έντονη κοινωνική δράση και δεν είναι μόνο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, αλλά κατέχει και την θέση του Αντιδημάρχου και την θέση του προέδρου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγύης του δήμου. Με αυτή την ιδιότητα βρέθηκε πέρυσι στον διαγωνισμό μαγειρικής. Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους, και συνανθρώπους μας, που ζουν στο όριο της φτώχιας και της ανέχειας.



Αυτή όμως η εμφάνισή του, εντελώς διαφορετική από εκείνη της πραγματικής επαγγελματικής του ιδιότητας, άθελά του δημιούργησε και ένα απίστευτο περιστατικό με τον Διονύση και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο παίκτης με την είσοδο του Λέων στο τηλεοπτικό πλατώ, είχε χειροκροτήσει με ενθουσιασμό κουνώντας το κεφάλι του ως θαυμασμό και επιβράβευση, όπως έκανε σε γνώριμούς του σεφ και ο θείος Λεωνίδας, είχε εντοπίσει αμέσως το παράδοξο. Του το φύλαγε μάλιστα του Διονύση, μέχρι την βραδιά του τελικού με την Μαργαρίτα. Και όταν χρειάστηκε να φτιαχτεί ένα αφιερωματικό βίντεο για την παρουσία του στο παιχνίδι, αυτό το απόσπασμα με τον Γρηγόρη Λέων ήταν από τα πιο χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CPSe7JzgSy9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός μας ιατροδικαστής, ο οποίος και θα συνεχίσει να βγαίνει στις οθόνες μας, καθώς η υπόθεση είναι μόνο στην αρχή, είναι παντρεμένος εδώ και 11 χρόνια και με την σύζυγό του Δήμητρα έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι. Η φύση της δουλειάς του μπορεί να είναι ιδιαίτερη, εκείνος πάντα ως γιατρός να είναι κοφτός, ακριβής και καμία φορά και αυστηρός, αλλά στην προσωπική του ζωή, έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Μάλιστα κάποιος φίλος του θέλησε να τον τρολάρει επίσης, για την γνωστή φαλακρή φυσιογνωμία του και το ρετούς τον ενθουσίασε και το ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CbgGHT0N-bN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Μάνος πήγε για πασαρέλα στην Ευελπίδων»; Το Twitter δεν βλέπει καμία θλίψη στον Δασκαλάκη

Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο τούνελ»

Πάτρα: Η Ναταλία Γερμανού έγραψε την πιο μεγάλη αλήθεια στην Αγγελική Νικολούλη