Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποστομωτική απάντηση στο εάν θα γίνει σύντομα μητέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποστομωτική απάντηση στο εάν θα γίνει σύντομα μητέρα

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις κάμερες ωστόσο μια συγκεκριμένη ερώτηση την έφερε σε αμηχανία.

Στην 30η Athens Exclusive Designers Week βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις τηλεοπτικές κάμερες. Η οικοδέσποινα του «Κάτι Ξαναψήνεται» απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν η παρουσιάστρια ανέφερε: «Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νέο ρόλο;

https://www.instagram.com/p/CbUrsUfMqoc

Για το αν θα κάνει κάτι παράλληλα με το «Κάτι Ξαναψήνεται» η Κωνσταντίνα είπε: «Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10-12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο show ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δυο πράγματα, έχουμε και ταξίδια στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος αλλά με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια η παρουσιάστρια στην κάμερα του «Happy Day.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ερωτευμένοι στην Πράγα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού

https://www.instagram.com/p/CZ9-zroLACA

«Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Όταν έρχεται η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά. Παιδιά, αυτέ δεν είναι θέματα που συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν σας ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε η παρουσιάστρια εμφανώς αμήχανη.

Η σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει στα καλύτερά της φέτος αφού ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Το ζευγάρι είναι αχώριστο, με τις κοινές τους εμφανίσεις και τα ταξίδια εκτός συνόρων να μην έχουν τέλος. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες και videos από την καθημερινότητα και τα ταξίδια τους στο Instagram, δείχνοντάς μας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

«Πολύ όμορφα είμαστε με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη. Τυχερά είναι αυτά, δεν έχει γίνει κάτι πιο επίσημο ακόμη. Αυτά τα λένε τα αγόρια, όχι τα κορίτσια… Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος να πέσει στα γόνατα», δήλωνε τον περασμένο Σεπτέμβριο η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της.

Οι φήμες που τους θέλουν να κάνουν άμεσα το επόμενο βήμα φούντωσαν με το ενυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων το οποίο εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα και δεν αποχωρίζεται τους τελευταίους μήνες.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou