MasterChef: Η Βασιλική έφυγε και το Twitter παραμιλάει για το golden pin

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Η Βασιλική έφυγε και το Twitter παραμιλάει για το golden pin

Το golden pin είναι το θέμα που απασχολεί σήμερα το Twitter αναφορικά με το MasterChef.

Με μια μάχη ανάμεσα στα golden pins του φετινού MasterChef ολοκληρώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο αποχώρησης στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Mάριος- Ελισάβετ και Βασιλική, ρίχτηκαν στη μάχη για το σωστά μαγειρεμένο λαυράκι

Ο Μάριος, η Ελισάβετ και η Βασιλική βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον φόβο της αποχώρησης, λίγο πριν τους 13 finalists του MasterChef με την τελική βαθμολογία να φέρνει τη Βασιλική εκτός παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Τσικουδάκης άφησε τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις πολεοδομικές άδειες ως πολιτικός μηχανικός και αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί με τη μαγειρική.
Το τελευταίο διάστημα, απαρνήθηκε τη θέα στην Ακρόπολη, κατέβηκε χαμηλά στο Σύνταγμα και δημιούργησε ένα μενού για να συνοδεύσει τη σπουδαία κάβα του Oinoscent. Ο σεφ δημιούργησε ένα ιδιαίτερο πιάτο με λαυράκι με τη βαθμολογία των κριτών να ολοκληρώνεται ως εξής:

https://www.instagram.com/p/CcQvesZqLlt

Ελισάβετ: 7 – 8 – 8 – 7 (30)

Μάριος: 8 – 8 – 9 – 8 (33)

Βασιλική 6 – 7 – 7 – 7 (27)

Η Βασιλική ήταν εκείνη που είδε τελικά την έξοδο από το MasterChef, με το Twitter να ξεσπαθώνει εναντίον της αλλά και εναντίον της Ελισάβετ, τονίζοντας πως τα φετινά golden pins των κριτών πρέπει να αποχωρήσουν σιγά σιγά. Σου θυμίζουμε πως η Ελισάβετ μπήκε στο παιχνίδι με το golden pin του Λεωνίδα Κουταόπουλου ενώ η Βασιλική πήρε το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά. Το έτερο golden pin του Πάνου Ιωαννίδη, ο Στάθης Ταπραντζής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, στα πρώτα επεισόδια του φετινού MasterChef επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως είχε έρθει το παιδί του στον κόσμο και ο ίδιος ήταν μακριά. Κάπως έτσι, η «κατάρα» με τα golden pins συνεχίζεται στο MasterChef.