Άγριες Μέλισσες: Ο νέος έρωτας της Μυρσίνης και η δολοφονική απόπειρα στον Ζάχο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο νέος έρωτας της Μυρσίνης και η δολοφονική απόπειρα στον Ζάχο

Ο Ακύλας θέλει να τον εξοντώσει μαζί με τον Λάμπρο και κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. 

Όλοι οι τηλεοπτικοί μας ήρωες προσπαθούν στις Άγριες Μέλισσες να επικρατήσουν του αντιπάλου. Είτε να δικαιωθούν, είτε να τιμωρήσουν. Κάποιοι θέλουν απλά να εξοντώσουν. Η έκρηξη στο σπίτι του Ζάχου είναι η αρχή για τις νέες εξελίξεις, ενώ ο Λάμπρος ξαναπερνά της φυλακής τα σίδερα, με την Ελένη ξανά σε απόγνωση. Το ίδιο συναίσθημα νιώθει πια και η Δρόσω καθώς το παρελθόν, κυνηγά να καταστρέψει το μέλλον της.

https://www.instagram.com/p/CbdbWutMMj6

Η σύλληψη του Λάμπρου και η απόπειρα στον Ζάχο

Ενώ ο Πέτρος παίρνει την απόφαση να διαλύσει πια την οργάνωση και να φυγαδέψει τον σύντροφο Βαρουξή στο εξωτερικό, ο δεύτερος παίρνει μία επικίνδυνη πρωτοβουλία. Δεν θέλει να φύγει δίχως να καταστρέψει τους Άβαντες και τον Ακύλα. Η βόμβα που θα βάλει στα γραφεία θα δώσει την δυνατότητα στον Ακύλα να πάρει εκδίκηση. Πέτρος, Λάμπρος και Προκόπης, ως ύποπτοι μπαίνουν στη φυλακή και η εγκυμονούσα Ελένη Σταμίρη αναστατώνεται.

Μεγαλύτερη αναστάτωση θα έχουμε με την δολοφονική απόπειρα στον Ζάχο. Τη στιγμή μάλιστα που ο Λυκογιάννης θα πάρει την απόφαση να φύγει για την Κύπρο, γιατί βλέπει πως δεν κατάφερε να αποκαλύψει τα εγκλήματα του Ξανθού και του Ακύλα. Λίγο όμως πριν φύγει μία νέα έκρηξη συγκλονίζει το Διαφάνι, αυτή τη φορά στο σπίτι του Ζάχου, ο οποίος γλιτώνει στο παρά πέντε τον θάνατο. Αυτό θα τον κάνει να αναλογιστεί πως η φυγή, δεν είναι η λύση. Όλες οι πλευρές θα παίξουν πια το τελευταίο τους χαρτί.

https://www.instagram.com/p/CcVICB0LAC8

Η Μυρσίνη σε νέες ερωτικές περιπέτειες

Η κυρία Σεβαστού βλέπει πια ξεκάθαρα πως ήρθε το τέλος της κοινής ζωής με τον Δούκα. Επιπόλαιη και δολοπλόκα καθώς είναι θα προσπαθήσει να κρατήσει μία μορφή εξουσίας και να είναι μπροστά από τις εξελίξεις. Προσπαθεί μετά τον Ακύλα να βρει συμμάχους. Το είδος στο δικό της περιβάλλον σπανίζει για αυτό και στρέφεται στον Θέμη και διευθυντή του εργοστασίου του Δούκα. Φιλόδοξος είναι, άρα εύκολα χειρίσιμος. Το video το οποίο ανέβασε στο Instagram η Κατερίνα Διδασκάλου, άφηνε και μία υπόνοια ερωτικής διάθεσης μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/Ccf_3FPuZMv

Αλλά ήρθαν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του φιλιού τους. Βέβαια η σχέση τους είναι απλά ένα πυροτέχνημα και δεν πιστεύουμε ότι θα κρατήσει για πολύ.

Photo credits Instagram: @nikos_kouris_official