Τίποτα δεν είναι ικανό να χωρίσει τη Rihanna και τον A$AP - Παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι

Ιωάννα Τζανή
Τίποτα δεν είναι ικανό να χωρίσει τη Rihanna και τον A$AP - Παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι

Τα συνεχόμενα σκάνδαλα φαίνεται πως δεν επηρέασαν καθόλου τη σχέση της Rihanna με τον A$AP.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το όνομα της Rihanna ακούγεται πολύ έντονα και ο λόγος είναι... ο σύντροφός της, A$AP Rocky. Η φημολογούμενη απιστία του με τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fendi και φίλη της τραγουδίστριας, Amina Muadd, αλλά και η σύλληψή του στο αεροδρόμιο LAX του Los Angeles - μπροστά στα μάτια της Rihanna - ήταν αρκετά για να κάνουν τα ονόματα του ζευγαριού να φιγουράρουν σε όλα τα Μέσα.

Και ενώ πολλές από εμάς μπορεί να πιστέψαμε ότι όλα αυτά επηρέασαν αρνητικά τη σχέση τους, έρχεται το «Entertainment Tonight» να διαψεύσει τις υποψίες μας και να ξεκαθαρίσει ότι η Rihanna και ο Rocky παραμένουν μαζί και αγαπημένοι, με την τραγουδίστρια να στέκεται «βράχος» στο πλευρό του, παρά τα απανωτά σκάνδαλα.

https://www.instagram.com/p/Ccq_W-xvbDH

Νέα περιπέτεια για τη Rihanna: Η σύλληψη του A$AP Rocky για υπόθεση πυροβολισμών και η απελευθέρωση

Η Rihanna παραμένει πιστή στην αγάπη της για τον σύντροφό της

«Όταν η Rihanna είναι ερωτευμένη με κάποιον, θα κάνει τα πάντα για αυτόν. Δεν αμφιταλαντεύτηκε για τον Rocky. Τον αγαπάει. Είναι οικογένειά της», ανέφερε μια πηγή στην εκπομπή.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε μια ακόμη πηγή στο αμερικανικό People, λέγοντας ότι η Rihanna επικεντρώνεται στην εγκυμοσύνη της και στο γεγονός ότι σε λίγο καιρό, εκείνη και ο αγαπημένος της θα γίνουν γονείς.

Η Rihanna διανύει το τρίτο τρίμηνο της πρώτης εγκυμοσύνης της, ενώ η πηγή του People αποκάλυψε ότι είδε την ίδια και τον Rocky να τρώνε μαζί με φίλους το περασμένο Σάββατο στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα.

«Ήταν μια χαρούμενη και χαλαρή παρέα. Η Rihanna φαινόταν να είναι πολύ καλά. Καθόταν δίπλα στον A$AP και ήταν στοργικοί ο ένας με τον άλλον. Κάθισαν στο μαγαζί για αρκετές ώρες», ανέφερε.

Ούτε η Rihanna αλλά ούτε και ο Rocky έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια δήλωση σχετικά με τη σύλληψή του εξαιτίας της υπόθεσης πυροβολισμών στην οποία ενεπλάκη τον Νοέμβριο του 2021.

Μετά τη σύλληψή του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου, ο ράπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων.

«Αυτό το σκάνδαλο είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Rihanna αυτή τη στιγμή. Θέλει να είναι χαλαρή και συγκεντρωμένη 100% στον ερχομό του μωρού της – χωρίς να αγχώνεται!», είπε μια πηγή στο «Entertainment Tonight» την περασμένη εβδομάδα.