Πρωταγωνιστές: Κύμα αγάπης στο Twitter για την Ιωάννα χωρίς τη μάσκα που νίκησε με το χαμόγελό της

Πατούλια Κατερίνα
Πρωταγωνιστές: Κύμα αγάπης στο Twitter για την Ιωάννα χωρίς τη μάσκα που νίκησε με το χαμόγελό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έβγαλε τη μάσκα που προστάτευε το πρόσωπό της τα τελευταία δύο χρόνια και μετά από εννιά χειρουργεία χαμογελάει ξανά και φανερώνει το μεγαλείο της ψυχής της. 

Ήταν η εκπομπή που την περίμεναν όλοι. Οι Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη επέστρεψαν στον Alpha με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, την Ιωάννα που πριν από δύο χρόνια, δύο Μάηδες για την ακρίβεια, δέχτηκε τη σοκαριστική αυτή επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

«Γύρνα εκεί που έκλαψες, χαμογέλα και άλλαξε την ιστορία»

279398546_360440002803580_5500008808553010025_n.jpg

Η εκπομπή ξεκίνησε με τη συγκλονιστική εκείνη στιγμή της επίθεση με βιτριόλι και τις κινήσεις που έσωσαν τη ζωή της Ιωάννας, η οποία όπως είπε κατάλαβε από την όσφρηση πως δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Η Παλιοσπύρου επέστρεψε ακριβώς στο σημείο της επίθεσης, στο ασανσέρ και περιέγραψε πώς ακριβώς η Έφη Κακαράντζουλα της έριξε το βιτριόλι και πώς η ίδια έσπευσε στο απέναντι φαρμακείο και έσωσε τον εαυτό της ξεπλένοντας το πρόσωπό της με νερό, κίνηση που αποδείχτηκε σωτήρια για να καταφέρει να σώσει το μάτι της και τη ζωή της.

«Μάλλον το ένστικτο επιβίωσης λειτουργεί αυτοματοποιημένα», τόνισε η Ιωάννα εξηγώντας πως η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά ήταν η τύχη που είχε μέσα στην ατυχία της ενώ έκλεισε την κουβέντα της τονίζοντας πως μπορεί να μην ήθελε αρχικά να επιστρέψει στο σημείο της επίθεσης αλλά το έκανε για να αλλάξει την ιστορία.

«Γύρνα εκεί που έκλαψες, χαμογέλα και άλλαξε την ιστορία», τόνισε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

«Κάηκε το δέρμα αλλά δεν άφησες να καεί η ψυχή σου»

Η εκπομπή Πρωταγωνιστές ακολούθησε την Ιωάννα και σε ένα από τα χειρουργεία που έκανε για την αποκατάσταση του δέρματός της στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια αλλά και στα podcasts που κάνει η Παλιοσπύρου, με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο να παραδέχεται πως η μεγαλύτερη νίκη που πέτυχε η νεαρή κοπέλα ήταν πως μπορεί να κάηκε το δέρμα της αλλά δεν άφησε την ψυχή της να καεί από το βιτριόλι.

Η αποκάλυψη του προσώπου της χωρίς μάσκα:

Η Ιωάννα περιέγραψε την ημέρα που έβγαλε τελικά τη μάσκα για πρώτη φορά:

«Είδα τα μάτια μου, στο ένα μάτι δεν έβλεπα, τα χείλη μου ήταν τραβηγμένα από τις ουλές, δεν πίεσα τον εαυτό μου, μπορώ πια να ξεκλέβω χρόνο για να ζω και χωρίς τη μάσκα. Δεν έχω εξοικειωθεί με το πρόσωπό μου 100%, είμαι σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά την εμφάνισή μου. Όλα έχουν να κάνουν με την βελτιστοποίηση της εικόνας. Δεν είναι μόνο αισθητικό το θέμα», είπε η Ιωάννα η οποία εξήγησε πως έχει ήδη προγραμματίσει το επόμενο χειρουργείο.

Εννοείται πως το μεγαλείο ψυχής της Ιωάννας, συγκίνησε τους πάντες στα social media με τα σχόλια να μιλούν για μια σύγχρονη ηρωίδα με το πιο όμορφο χαμόγελο στον κόσμο.

paliospirou.JPG

H εκπομπή Πρωταγωνιστές ήταν πρώτο θέμα στο ελληνικό Twitter και τα σχόλια ήταν χιλιάδες για την Ιωάννα.