H epic κίνηση της Ελένης Φουρέιρα στη Δανάη Μπάρκα θυμίζει ό,τι θα έκανες κι εσύ στην κολλητή σου

Πατούλια Κατερίνα
H epic κίνηση της Ελένης Φουρέιρα στη Δανάη Μπάρκα θυμίζει ό,τι θα έκανες κι εσύ στην κολλητή σου

Ελένη Φουρέιρα και Δανάη Μπάρκα βρέθηκαν μαζί και το βίντεο μεταξύ τους είναι απολαυστικό. 

Τόσο η Δανάη Μπάρκα όσο και η Ελένη Φουρέιρα είναι δύο γυναίκες αρκετά alert στα social media. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια και η τραγουδίστρια βρέθηκαν μαζί σε εστιατόριο και το τι ακολούθησε, θα σου θυμίζει σίγουρα εσένα και τις κολλητές σου.

Πάνε τα ματοτσίνορα:

Η Δανάη φορούσε ψεύτικες βλεφαρίδες, άρχισε να τραγουδά και στο τέλος του γεμάτου χιούμορ story στο Instagram, εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα η οποία και αφαίρεσε τις πρόσθετε βλεφαρίδες από τα μάτια της Μπάρκα.

Τα τελευταία χρόνια, η Ελένη έχει έτσι κι αλλιώς υιοθετήσει ένα πιο natural στυλ στο μακιγιάζ της και κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει και με την Δανάη.

Το γιατί και το πώς βρέθηκαν μαζί Φουρέιρα και Μπάρκα είναι μια άλλη ιστορία την οποία και δεν μοιράστηκαν με τους fans τους στο Instagram.

Πάντως η κίνηση αυτή, είναι μια χιουμοριστική κίνηση ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έχουν και την άνεση και την στενή σχέση που χρειάζεται ένα τέτοιο story.

Η Δανάη για την εμφάνισή της

https://www.instagram.com/p/CSHDQQYAKLh

Μιλώντας πάντως για το πόσο ασχολείται με την εμφάνισή της η Μπάρκα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν περίοδοι που θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ και λέω πάμε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και υπάρχουν και άλλες που σκέφτομαι «και γιατί να κάνεις ό,τι μπορείς; Αυτό που κάνεις είναι ό,τι μπορείς. Γενικά, μου αρέσει να είμαι ομορφούλα, να βγαίνω περιποιημένη, να μυρίζω ωραία. Όλα αυτά τα κάνω. Είμαι μία τρελή στο σπίτι που εφαρμόζει μάσκες στο πρόσωπό της, αλλά μέχρι εκεί», είχε πει η Δανάη ενώ για τους ανθρώπους – σαν την Ελένη- που θέλει να έχει κοντά της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα αυτό που θα εισπράξω αρχικά από αυτόν θα πρέπει να είναι καλή ενέργεια και όχι σκοτάδι. Σίγουρα θέλω να έχει χιούμορ. Σίγουρα θέλω να είναι εχέμυθος. Και σίγουρα θα πρέπει να τον αγαπήσουν οι υπόλοιποι φίλοι μου, οι παλιοί, οι βετεράνοι. Η καλοσύνη, η αλήθεια, η εχεμύθεια και η δοτικότητα είναι προαπαιτούμενα για μένα».

Όσο για τον ακομπλεξάριστο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσει τα σχόλια για τα κιλά και την εμφάνισή της, η Δανάη είχε μιλήσει χαρακτηριστικά: