«Σωτήρη Τσαφούλια εσύ το έκανες το τρέιλερ»; Tο Φως στο Τούνελ επιστρέφει & η Νικολούλη αποθεώνεται

Πατούλια Κατερίνα

Ένα soundtrack από διάσημο ψυχολογικό θρίλερ με έναν δολοφόνο που ξεφεύγει ξανά και ξανά, «ντύνει» το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη.

«Το «Τούνελ» ανάβει και πάλι τα φώτα του στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής με νέες έρευνες και όλες τις εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις», έγραφε το ποστ του λογαριασμού Φως στο Τούνελ, πριν από τέσσερις ημέρες.

Η επιστροφή της Νικολούλη

Κάπως έτσι, η Αγγελική Νικολούλη σηματοδότησε την επιστροφή της στον τηλεοπτικό αέρα του Mega μετά από τρεις εβδομάδες.

Το νέο τρέιλερ εμπνευσμένο από το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ του κατά συρροή δολοφόνου:

Αυτό που παρατήρησαν οι fans της Νικολούλη στο Instagram δεν ήταν μόνο η μαεστρία με την οποία ήταν καμωμένο το νέο τρέιλερ.

Τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη είναι best sellers και υπάρχει ήδη ένα trend στα social media

Αυτή τη μαεστρία όλοι την περίμεναν. Όπως και την επιστροφή της Νικολούλη με το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Το νέο τρέιλερ όμως έχει «ντυθεί» με τη μουσική ενός δημοφιλούς soundtrack . Μιλάμε για το Lullaby for Cane που ερμηνεύει αριστοτεχνικά η Sinead O’ Connor από το θρίλερ «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ».

Το soundtrack από το ψυχολογικό θρίλερ

Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ του 1999 με πρωταγωνιστή τον Mat Damon βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα το οποίο περιγράφει τη ζωή ενός κατά συρροή δολοφόνου που ξεφεύγει ξανά και ξανά.

Ανάμεσα στα πλάνα από τους εργαστηριακούς ελέγχους αποτελεσμάτων που προφανώς αφορούν στην διαλεύκανση της τύχης της Ίριδας και της Μαλένας, των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που έφυγαν από τη ζωή πριν την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Πάντως, το Twitter περιμένει πώς και πώς την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 για να δει τις εξελίξεις που έχει ανακαλύψει η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη για το θρίλερ με τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης:

Στις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της κατηγορούμενης ως μητροκτόνου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας για να βρεθεί αν η ουσία δόθηκε ενδονοσοκομειακά:

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα», επεσήμανε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας θα οδηγήσει στην ανακάλυψη της πραγματικής προέλευσης της ουσίας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης