Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο τούνελ»

Κατερίνα Μπούσιου
Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο τούνελ»

Οι συνομιλίες με την Ρούλα Πισπιρίγκου δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση. Η αναμονή κοινού για την σημερινή εκπομπή είναι μεγάλη και ήδη η δημοσιογράφος έχει δώσει το στίγμα για νέα στοιχεία.  

Με σοκαρισμένη την κοινή γνώμη από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά την σύλληψη της μητέρας των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, η δημοσιογράφος του Mega, Αγγελική Νικολούλη που πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις εδώ και ένα μήνα, έρχεται με νέα στοιχεία. Αυτή τη φορά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αποκωδικοποιεί όλες τις συνομιλίες που είχε με την μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία του ενός κοριτσιού της. Τι σχέση έχει η δολοφονία της Τζωρτζίνας με τον θάνατο των άλλων δύο αδελφών της; Υπάρχουν συνεργοί στο έγκλημα; Ποια στοιχεία της συμπεριφοράς της πρόδωσαν τις πράξεις της; Η Τζωρτζίνα άφησε πολύτιμο στοιχείο για τους γονείς της;


https://www.instagram.com/p/CbvYc-SDfT-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέα στοιχεία στο έγκλημα του αιώνα

Η Αγγελική Νικολούλη είχε «φωτογραφίσει» τις εξελίξεις στην εκπομπή της πριν δύο εβδομάδες, λέγοντας την χαρακτηριστική φράση με κόμπο στο λαιμό: «φαίνεται λοιπόν ότι κάποιο παιδί μιλά από τον τάφο του». Ήδη όπως καταλάβαμε εκ των υστέρων, γνώριζε για τα αποτελέσματα των τοξιλογικών εξετάσεων και την θανατηφόρο δόση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, αλλά δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα, πριν η αστυνομία λάβει δράση. Η ίδια παρόλο που ήταν προετοιμασμένη για τις εξελίξεις, ήταν χθες σοκαρισμένη βλέποντας την εικόνα της σύγχρονης Μήδειας όπως την χαρακτήρισε, κατά την προσαγωγή της στην ΓΑΔΑ και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να αναφερθώ σε εκείνη την εκπομπή, τότε που ανιχνεύθηκε στην Τζωρτζίνα μία φονική ουσία. Σε μία ζωντανή εκπομπή είναι το σοκ και η οργή που πρέπει να πνίξεις, για να μην καταλάβουν τίποτε οι τηλεθεατές και γιατί οποιαδήποτε αναφορά, θα μπορούσε να φέρει και την ανατροπή στην έρευνα των αρχών. Αν και περίμενα αυτή την εξέλιξη, έχω και εγώ σοκαριστεί, νιώθω παγωμένη. Όλο αυτό τον καιρό μιλάγαμε συχνά ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Προσπαθούσα να αντιληφθώ τι είναι, παρόλο που δεν την έβλεπα».



Η δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας πως όταν δεν την καλούσε εκείνη, η Πισπιρίγκου έψαχνε αφορμές για να επικοινωνεί μαζί της και της ζητούσε επίμονα να βρει κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό που θα φέρω (σ.σ σήμερα) στο φως. Ζητούσε να μάθει κάτι. Επέμενε και μου έλεγε: «Θα μου το βρεις;». Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών της και μιλούσε δίχως συναίσθημα, όπως είπε. Ψυχρή και ετοιμόλογη», όπως συμπλήρωσε. Ενώ στο τέλος της συνέντευξης η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Άφησε κάτι η Τζωρτζίνα πίσω της εκτός από αυτά που είχε πει». Αυτό το νέο συγκλονιστικό στοιχείο έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της ζωγραφιάς της μικρής, την οποία είχαν αποκωδικοποιήσει οι ψυχολόγοι και έδιναν σημαντικά στοιχεία για την οικογενειακή κατάσταση.



Πάντως η δημοσιογράφος δίνει για μία ακόμη φορά σημασία σε εκείνη την φράση που της είχε πει στην αρχή των ερευνών η μητέρα: «Τίποτε δεν συμβαίνει ξαφνικά. Το «ξαφνικά» είναι γιατί ο καθένας θέλει να είναι κομπλέ με την συνείδηση του. Ξαφνικά δεν έχει γίνει τίποτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Αποθέωση της Αγγελικής Νικολούλη στο Twitter για άλλη μια φορά για την υπόθεση της Πάτρας

Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής