Φως στο Τούνελ: Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη - «Θέλω μισή ώρα στο κελί με τη Ρούλα»

Νατάσσα Σχοινά
Φως στο Τούνελ: Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη - «Θέλω μισή ώρα στο κελί με τη Ρούλα»

Στη σημερινή εκπομπή του «Φως στο Τούνελ», ο πατέρας της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη.

Παρασκευή σήμερα και αυτό σημαίνει πως άλλο ένα επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη πρόκειται να προβληθεί στις 23.20 το βράδυ. Το κοινό περιμένει όλη την εβδομάδα για να δει τι έχει ετοιμάσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος για την υπόθεσης της Πάτρας και η μυστηριώδης φωτογραφία με μία συνέντευξη που έγινε story πριν από μερικές ημέρες πήρε την απάντησή της.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τη σημερινή εκπομπή δείχνει τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα -της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας- να κάθεται με τη δημοσιογράφο και να απαντάει στα φλέγοντα ερωτήματα της υπόθεσης.

Φως στο Τούνελ Παρασκευή 8 4 23 20 trailer 0 11 screenshot

Το νέο τρέιλερ δείχνει τον Μάνο Δασκαλάκη να μιλά στην Αγγελική Νικολούλη

Μόλις 39 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να κορυφώσουν την αγωνία του κοινού και να προετοιμάσουν τον συντονισμό του σε άλλο ένα «Φως στο Τούνελ». Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως πια έχει αλλάξει εντελώς στάση και δηλώνει πως δεν υπάρχει τιμωρία αρκετή για αυτό που έχει συμβεί. Μάλιστα, ζητάει να μπει στο κελί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που πλέον είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα μπει εκείνος φυλακή μετά.

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά», ακούγεται να λέει.

Όσο για την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα, αυτό που έχει να δηλώσει είναι πως την ευχαριστεί για τη δικαίωση. «Την ευχαριστώ πολύ ακόμη και τώρα. Για τη δικαίωση», λέει χαρακτηριστικά.



Οι αντιδράσεις με τα σχόλια στο YouTube και στο Instagram

Κάτω από το βίντεο με το νέο τρέιλερ στο YouTube, ο κόσμος αντέδρασε. Μερικοί πίστεψαν τον Δασκαλάκη, άλλοι τάχθηκαν κατά του, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που εστίασαν στην εξαιρετική δουλειά που κάνει η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά τα σχόλια σε YouTube και Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Το νέο σποτ με το πάρτι γενεθλίων και η αγανάκτηση στο Twitter

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι