Ο Σχοινάς γιορτάζει 25 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή κι εμείς πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη ξανά

Πατούλια Κατερίνα
Ο Σχοινάς γιορτάζει 25 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή κι εμείς πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη ξανά

Να βρείτε κάποιον να σας αγαπά και να σας θαυμάζει 25 χρόνια με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως ο Διονύσης την Καίτη.

Με τα ζευγάρια της σόουμπιζ, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο πλανήτη να υπογράφουν αιτήσεις διαζυγίου το ένα μετά το άλλο, το love story του Διονύση Σχοινά με την Καίτη Γαρμπή είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, είναι η απόδειξη πως η αληθινή αγάπη και υπάρχει και είναι εφικτή και μπορεί να διαρκέσει και 10 και 20 και 25 χρόνια σε έναν γάμο.

Επέτειος γάμου με ένα τρυφερό ποστ

O Διονύσης, έσπευσε να κάνει ένα σταθερό post για τη σημερινή επέτειο γάμου του με την Καίτη, την ημέρα που πριν από 25 χρόνια ένωσαν τη ζωή τους και τα λόγια του ήταν λιτά αλλά τόσο σωστά διαλεγμένα.

https://www.instagram.com/p/CdITZN3IKeq

«25 χρόνια μαζί βασίλισσά μου», έγραψε ο Διονύσης κάνοντας hastags τις λέξεις μεταφρασμένες:

«Ατελείωτη αγάπη, 25 χρόνια παντρεμένοι, ευχαριστώ τον Θεό, ευτυχία, ευγνώμων», τόνισε ο τραγουδιστής.

H Kαίτη από την άλλη, μίλησε κι αυτή με τρυφερά λόγια για τον Διονύση της και την ζωή σαν παραμύθι.

https://www.instagram.com/p/CdIymmJMJVT

Τα τρυφερά λόγια για τη βασίλισσα, συνόδευε ένα βίντεο από την πρώτη ever τηλεοπτική πρόταση γάμου στην ελληνική τηλεόραση, εκείνη του Διονύση στην Καίτη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1996 και λίγο πριν υποδεχτούμε 1997.

Χωρίς κανείς να το περιμένει και χωρίς να το γνωρίζει ούτε η Καίτη, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το μονόπετρο και έκανε την πρόταση.

«Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε ο Διονύσης με την Καίτη να σαστίζει, να μην λέει ποτέ το Ναι και φανερά συγκινημένη να ψιθυρίζει:

«Είσαι τρελός»;

Ο Διονύσης έφτιαξε και τραγούδι για τα 25 χρόνια γάμου με την Καίτη το οποίο κυκλοφορεί εδώ και έναν μήνα με τίτλο «Δε φτάνει μια ζωή».


«Δε φτάνει μια ζωή

να είμαστε μαζί
δε φτάνει μια ζωή
κοντά σου να ‘μαι κάθε μέρα.
Δε φτάνει μια ζωή
Δευτέρα ως Κυριακή
μαζί να λέμε καλημέρα», λένε χαρακτηριστικά οι στίχοι του τραγουδιού.

Το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», που κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο «Chart Show», το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, όπου ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος.

https://www.instagram.com/p/CbdbQSPAafu

Μιλώντας για τον γιο της Δημήτρη, το μοναχοπαίδι που απέκτησε με τον Διονύση, η Καίτη παραδέχτηκε πρόσφατα στη Lifo, πως ο γιος της έχει μεγαλώσει και φέρεται στις γυναίκες με τον τρόπο που του έχει δείξει ο πατέρας του να το κάνει:

«Από τον πατέρα του έμαθε να είναι ιπποτικός με τις γυναίκες. Ζει μαζί μας και βιώνει καθημερινά μια ισότιμη σχέση πατέρα-μητέρας, άντρα-γυναίκας. Στα 22 του χρόνια ο Δημήτρης είναι ένας σοβαρός άντρας με ενσυναίσθηση, με καλοσύνη, δυνατός, με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση που είναι ο εαυτός του, που υπερασπίζεται τα πιστεύω του και τους ανθρώπους που αγαπάει, που εκφράζει με ευκολία τα συναισθήματά του και που φρικάρει εντελώς στη σκέψη πως ένας άντρας μπορεί να φέρεται σκληρά και βίαια σε μια γυναίκα για να αποδείξει τον ανδρισμό του», είπε η Καίτη χαρακτηριστικά!

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και το Πάμε Δανάη, το ζευγάρι αποκάλυψε πρόσφατα το μυστικό της σχέσης του:

«Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος λοιπόν σημαίνει ότι μπορεί να κάνεις και κάποιες θυσίες, δηλαδή να βάζεις τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση. Στους καβγάδες μας ο Διονύσης είναι ο καλός της υπόθεσης. Ανησυχώ όταν φεύγει, τον περιμένω να επιστρέψει και μετά του κάνω μούτρα. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο διαζύγιο, ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια» τόνισε η Καίτη με τον Διονύση να λέει.

«Όταν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, σου κάνει ο άνθρωπος, είσαι μαζί του, δεν κοιτάς τίποτα άλλο, γίνεσαι μια γροθιά και το τελειώνεις μαζί».