Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μία μεγάλη «αγκαλιά» ο κόσμος για τη νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα

Το νέο συγκινητικό μήνυμα της Ιωάννας και η αμέριστη στήριξη του κοινού με τα σχόλιά του.

Στα τέλη του Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε για πρώτη φορά τη νέα της εικόνα χωρίς μάσκα ευχαριστώντας το κοινό που δύο χρόνια τώρα της στέλνει την αγάπη του και τη στήριξή του.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram μία μέρα πριν την εμφάνισή της στην εκπομπή Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής (6/5) μία νέα φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα και, αφού μοιράστηκε την ανακούφισή της που επικοινώνησε τη νέα της εικόνα, ευχαρίστησε ξανά το κοινό που είναι δίπλα της σε όλη τη διαδρομή.

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!

#feelingblessed #newlife #newface #happy», έγραψε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα για να σηκωνόμαστε ξανά»

Τα σχόλια αγάπης και συγκίνησης του κόσμου

Βλέποντας τόσο τη φωτογραφία όσο και το κείμενο με το οποίο τη συνόδευσε η Ιωάννα, το κοινό έσπευσε να σχολιάσει επευφημώντας τη και λέγοντάς της πως εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε να την ευχαριστούμε και όχι το αντίστροφο. Η δύναμή της και το μεγαλείο της ψυχής της, όπως γράφει και ένα σχόλιο, «κάνουν τις λέξεις να μην είναι αρκετές».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης