Ξέσπασε η Εβελίνα Παπούλια για τους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Κατερίνα Μπούσιου
Ξέσπασε η Εβελίνα Παπούλια για τους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Τι λέει για όσους έκριναν αυστηρά την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρόσφατη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη που δημιούργησε κύματα αγάπης και συμπαράστασης από το κοινό. 

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν από δύο μέρες στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη, προκάλεσε «κύματα» αγάπης στα social media. Υπήρξαν ωστόσο κάποιοι που αμφισβήτησαν ή ακόμη και ειρωνεύτηκαν την παρουσία αυτή και αυτό έφερε την έντονη αντίδραση της ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια η οποία έκανε και την σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cc8W9jOopBw

«Αυτοί που είναι τίποτε και θέλουν να γίνουν κάποιοι»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν το πρόσωπο των ημερών καθώς για πρώτη φορά αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, το πρόσωπό της μετά από 9 χειρουργεία και το πιο σημαντικό, βρήκε το θάρρος να πάει μετά από 2 χρόνια στο σημείο όπου δέχθηκε την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι. Τα λόγια της, ήταν το πιο δυνατό μήνυμα θάρρους. Τα σχόλια στα social media ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, μιλώντας για την ομορφιά της Ιωάννας, εμφανισιακά και ψυχικά. Από ότι φαίνεται όμως, υπήρξαν και κάποια κακόβουλα για τα οποία η ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί. Αιχμηρά αλλά και πολύ ουσιαστικά.

https://www.instagram.com/p/Cc7gRVwsqmh

«Υποκλίνομαι στην δύναμη και την ομορφιά της Ιωάννας. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ. «Κάποιοι» ενοχλήθηκαν; «Κάποιοι» είπαν εθισμός στη δημοσιότητα και ανέφεραν την κίνηση ως ηδονοβλεψία της φρίκης; Τι σημασία λοιπόν έχουν αυτοί οι «κάποιοι»; Αυτοί οι «κάποιοι» είναι «κάποιοι»; Ή είναι «τίποτα» που θέλουν να γίνουν «κάποιοι»;» Μακάρι όλοι αυτοί οι «τίποτα - κάποιοι» να αναλογιστούν πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται κάποιος να αντιμετωπίσει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα και να σταματήσουν να καταθέτουν τις κακόβουλες σκέψεις τους».

https://www.instagram.com/p/Ccf4NKCMFn9

Kαι συνεχίζει λέγοντας: «Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω παιδιά. Δεν χρειάζεται να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον δεν βγαίνει κανένα κέρδος από αυτό. Καλύτερα όταν μιλάμε να λέμε όμορφα πράγματα. Θα γίνει πιο όμορφη η ζωή μας. Σας ικετεύω να λέτε όμορφα πράγματα θα νιώθετε και εσείς καλύτερα και οι άλλοι που θα βρίσκονται πλαι σας».

H Ιωάννα μάς μαθαίνει σωστά τη λέξη «ομορφιά»

Σε κάθε περίπτωση αυτά τα σχόλια αποτελούν μία πολύ μικρή εξαίρεση μπροστά στην μεγάλη αποδοχή από χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκπομπή, αλλά και από αρκετούς καλλιτέχνες που συγκινήθηκαν από την Ιωάννα και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους, με αναρτήσεις τους στα social media.

Photo credits Instagram @evelina_papoulia_official