Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα για να σηκωνόμαστε ξανά»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα για να σηκωνόμαστε ξανά»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέκεται ξανά στα πόδια της και συγκινεί με το μήνυμά της για την ελπίδα και τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να παραμείνει δυνατή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζει τον δικό της Γολγοθά τα τελευταία δύο χρόνια. Εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020, οπότε και δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της. Ο δρόμος προς την αποκατάστασή της ήταν και είναι ακόμα μεγάλος, τα χειρουργεία διαδέχονται το ένα το άλλο, η κούραση και ο πόνος της- ψυχικός και σωματικός- είναι τεράστιος, όμως η Ιωάννα δείχνει πως έχει καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Στο τελευταίο της post στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει με τον τρόπο της τι ήταν αυτό που την έκανε να πιστέψει ξανά στον εαυτό της, να πατήσει γερά στα πόδια της και να προχωρήσει μπροστά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γυμνάζεται ξανά: Όσα αποκάλυψε η προπονήτριά της - Τι ακριβώς συνέβη στη Γαλλία

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για όσα την έκαναν να «σηκωθεί» ξανά

Λίγο πριν την επανάληψη της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», στον ALPHA, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει το δικό της μήνυμα και αποκαλύπτει όλα όσα κατάφεραν να την κρατήσουν όρθια όλο αυτό το δύσκολο διάστημα των δύο χρόνων.

https://www.instagram.com/p/CdDa7elsi3i

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως «Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα». Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής «Πρωταγωνιστές». Στον Alpha. 22:40, μετά τον Σασμό. Ραντεβού εκεί! Σας φιλώ», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram της.

Η αποκάλυψη του «νέου» της εαυτού

4 μέρες πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε τον «νέο» της εαυτό στο Instagram, αλλά και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη ήταν αυτή που κράτησε στον φακό της το στιγμιότυπο από την εκπομπή και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έδειξε για πρώτη φορά πώς είναι το πρόσωπό της, δύο χρόνια μετά τη δολοφονική απόπειρα με το βιτριόλι και μετά από συνολικά 13 επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα.

Και όπως έγραψε: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμή μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».