Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί και χωρίς τη μάσκα της και κάνει ένα ακόμη βήμα στη νέα της ζωή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί και χωρίς τη μάσκα της και κάνει ένα ακόμη βήμα στη νέα της ζωή

Αισιοδοξία και ενέργεια είναι το motto της σε μία νέα προσπάθεια για να δυναμώσει το σώμα της μετά από 10 χειρουργικές επεμβάσεις. 

«Ξέρω ότι με έχετε κάνει να αγαπήσω τη μάσκα μου και να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να κρύβομαι» είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας για την τόσο σημαντική υποστήριξη που έχει λάβει από τον απλό κόσμο και η οποία είναι πια η κινητήριος δύναμή της, μετά από 10 πλέον χειρουργεία που έχει κάνει για την αποκατάσταση του σώματος και του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/CanB0gFMde5

«The body achieves what the mind believes»

«Το σώμα καταφέρνει όσα το μυαλό πιστεύει» είναι το νέο motto που αντιπροσωπεύει την Ιωάννα καλύτερα, σε ένα νέο προσωπικό αγώνα που καλείται να κάνει και ένα νέο στόχο που πρέπει να κατακτήσει. Και κάνει ένα νέο post στο προφίλ της στο Instagram με empowerment διάθεση, αλλά όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες και χωρίς να φορά τη μάσκα της, τη στιγμή που γυμνάζεται με την γυμνάστρια Χριστίνα Παϊζιου.

paliospirou withoutmask copy

Δεν το κάνει συχνά, αλλά όταν την απαρνείται φροντίζει να φορά ένα ειδικό επίδεσμο και φυσικά είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της, λόγω των τραυμάτων της. Ψυχολογικά ωστόσο, αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να της τονώνει την αυτοπεποίθησή της. Να απαρνείται για λίγο το άλλο της «πρόσωπο» που φέρνει οδυνηρές μνήμες από την επίθεση που είχε δεχθεί με βιτριόλι.


Ο αγώνας της όμως ακόμη είναι μακρύς. Γιατί θα κληθεί σε δύο μήνες να κάνει ένα ακόμη χειρουργείο στο σώμα της. Προς το παρόν μαζεύει δυνάμεις σε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης που θα βοηθήσει τους μυς αλλά και το σώμα της να αποκατασταθούν σταδιακά, μετά από τα 10 χειρουργεία. Και δίνει ένα μήνυμα θάρρους: «Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα. Φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι, μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς».

https://www.instagram.com/p/CZgrA8psfgG

Και φυσικά δέχτηκε κάτω από το video της δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης αλλά και θαυμασμού για το θάρρος για το οποίο επιδεικνύει για μία ακόμη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρρωση μετά το πρόσφατο χειρουργείο και η αποκάλυψη για τη μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γυμνάζεται ξανά: Όσα αποκάλυψε η προπονήτριά της - Τι ακριβώς συνέβη στη Γαλλία

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι - Τι συνέβη