GNTM: Τα πρόσωπα που έκαναν casting για την τελική τετράδα της κριτικής επιτροπής

GNTM: Τα πρόσωπα που έκαναν casting για την τελική τετράδα της κριτικής επιτροπής

Τα δοκιμαστικά για τον 5ο κύκλο του GNTM συνεχίζονται και όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. 

Μεγάλες αλλαγές και ανατροπές θα δούμε στον πέμπτο κύκλο του GNTM, αφού δεν θα έχει καμία σχέση με το project που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, χωρίς να υπάρχει ηλικιακό όριο και αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Οι μοναδικές... γνώριμες παρουσίες που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές, θα είναι η Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή - η οποία μάλιστα επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας - και ο Γιώργος Καράβας, που θα αναλάβει κι εκείνος μια από τις τέσσερις θέσεις των κριτών.

Η Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM: «Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποτελούν παρελθόν για το GNTM και η παραγωγή ψάχνει τα νέα και φρέσκα πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν.

https://www.instagram.com/p/CdOSkqCsr-W

Τα δοκιμαστικά για τον νέο κύκλο του GNTM συνεχίζονται

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/5), η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» τα πρόσωπα που πέρασαν από casting για να συμπληρώσουν την κριτική επιτροπή του 5ου κύκλου του GNTM.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος, η τελευταία audition έγινε την Τετάρτη 11 Μαΐου στα στούντιο Καραμάνος, ενώ για ορισμένους, ήταν η δεύτερη φορά που πέρασαν από casting.

Τα ονόματα που πέρασαν από casting είναι τα εξής:

  • Σοφία Χατζηπαντελή - Μοντέλο
  • Βάσω Κολλιδά - Μοντέλο και παρουσιάστρια
  • Ορσαλία Παρθένη -Σχεδιάστρια
  • Θανάσης Κρίκης - Φωτογράφος
  • Αρετή Ντάρμα - Ιδιοκτήτρια γραφείου PR
  • Χρήστος Πετρίδης - Σχεδιαστής

Όπως ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη, δοκιμαστικό έκανε και το γνωστό μοντέλο Βίκυ Κουλιανού, η οποία είχε εντυπωσιάσει το κοινό στην συμμετοχή της στις δοκιμασίες του περσινού διαγωνισμού. Φυσικά η Βίκυ από ότι καταλαβαίνουμε προορίζεται για την θέση του coach και του Γιώργου Καράβα.

Τα δοκιμαστικά, θα συνεχιστούν αλλά η παραγωγή βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM 5. Ήδη μάλιστα έχει γίνει μία πρώτη επιλογή των παικτριών που θα περάσουν από τις οντισιόν.