Ο Ryan Reynolds παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος όταν γνώρισε την Blake Lively

Ο Ryan Reynolds παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος όταν γνώρισε την Blake Lively

Η συνέντευξή του στο Netflix και στο David Letterman. Ο αμερικανός ηθοποιός Ryan Reynolds αποκάλυψε πολλά για τα παιδικά του χρόνια και τον γάμο του με την Blake Lively.

O Ryan Reynolds και η Blake Lively, είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood και από εκείνα που πάντα δίνουν juicy λεπτομέρειες για την ζωή τους. Αυτή τη φορά ο Ryan, έδωσε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην εκπομπή του David Letterman στο Netflix, αποκαλύπτοντας και μία λεπτομέρεια από την γνωριμία του με την μέλλουσα σύζυγο του, Blake Lively. Την οποία από ένα λάθος του, παραλίγο να την έχανε.

https://www.instagram.com/p/Cd3l5-TueuE

Το σκουλαρίκι, ο φόβος του μπαμπά και το πρώτο ραντεβού

Ο Reynolds ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του David Letterman «My guest needs no introduction» (σ.σ ο καλεσμένος μου δεν χρειάζεται συστάσεις) στο Netflix και μίλησε για τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του με την Blake Lively. Μάλιστα όπως αποκάλυψε είχαν γνωριστεί σε ένα μαγαζί και ένα χρόνο αργότερα, βγήκαν διπλό ραντεβού. Εκείνο το βράδυ προσπαθούσε να την πείσει να παντρευτεί τον τότε σύντροφό της, λέγοντάς της πως είναι τέλειος! Βέβαια αυτό ήταν και το μεγαλύτερο λάθος του όπως παραδέχτηκε και ευτυχώς που κατάλαβε από εκείνη την βραδιά πως η Blake ενδιαφερόταν για εκείνον και όχι για τον σύντροφο της. Λίγο ακόμη αν επέμενε, θα την είχε χάσει!

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει 3 κόρες, έτυχε μετά από αυτό το ραντεβού, να πηγαίνει στον ίδιο ταξιδιωτικό προορισμό για δουλειά και αποφάσισαν να κάνουν μαζί την διαδρομή. Και από εκείνη την ημέρα δεν χώρισαν ποτέ. Κυριολεκτικά, γιατί ακόμη και αν έχουν γυρίσματα για μία ταινία, μετακομίζουν οικογενειακώς για να μην στερούνται ο ένας την παρουσία του άλλου.

Ο Reynolds, αποκάλυψε επίσης στον Letterman, πως όταν ήταν παιδί, φοβόταν πολύ τον πατέρα του που ήταν αστυνομικός. Όταν έβαλε σκουλαρίκι στα αυτιά μαζί με τον κολλητό του για να μοιάσουν στους Wham, φοβόταν την αντίδραση του. Την λύση έδωσαν τα τρία αδέλφια του, γιατί όπως δήλωσε: «Έκαναν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Λίγο πριν το βραδινό δείπνο, τρύπησαν και εκείνοι τα αυτιά τους και έτσι την γλίτωσα».

Photo credits Associated Press

https://www.instagram.com/p/CdGhbvALWHx