Βίκυ Καγιά: Η κόρη της, Μπιάνκα, έχει γενέθλια και το γιορτάζει με συγκινητικές φωτογραφίες τους

Η όμορφη ευχή της μαμάς προς την κόρη και οι κοινές τους φωτογραφίες.

Γενέθλια έχει σήμερα, 25 Μαΐου, η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Μπιάνκα. Το κοριτσάκι του ζευγαριού κλείνει τα 7 και η ευτυχισμένη μαμά θέλησε να της κάνει μία αφιέρωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αφιέρωση της Βίκυς Καγιά για τα γενέθλια της κόρης της

Όπως κάθε περήφανη μαμά, έτσι και η 43χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για τα γενέθλια της κόρης της. Έκανε, λοιπόν, μία ανάρτηση στο προφίλ της με αρκετές κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με μία πολύ τρυφερή αφιέρωση.

«Happy 7th birthday to our favorite girl!

If you can dream it you can do it!

May you have a day full of laughter,happiness and joy!!

We love you always and forever!», δηλαδη

«Ευτυχισμένα 7α γενέθλια στο αγαπημένο μας κορίτσι. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις. Εύχομαι να έχεις μία μέρα γεμάτη γέλιο και χαρά! Σε αγαπάμε πάντα για πάντα!».

Στη θέα αυτού του τόσο γλυκού post, δεν ήταν λίγοι οι celebrities που αμέσως άφησαν το δικό τους σχόλιο...

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της

Οι προηγούμενες αναρτήσεις της

H Βίκυ Καγιά κάθε χρόνο φροντίζει να κάνει μία αφιέρωση στην κορούλα της. Πέρσι, για παράδειγμα, είχε δημοσιεύσει μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και στο φετινό post και το caption: «Ευτυχισμένα 6α γενέθλια, Bianca! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την αγάπη μας και τον θαυμασμό μας για εσένα! Είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε!».

Με τον Ηλία Κρασσά παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι, ενώ, πέρα από την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα, έχουν αποκτήσει και έναν γιο, τον Κάρολο – Ηλία που γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2018.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης