Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της

Το μοντέλο-παρουσιάστρια απόλαυσε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με την οικογένειά της.

Μια πολύ καλή περίοδο διανύει η Βίκυ Καγιά τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Το μοντέλο-παρουσιάστρια συνεχίζει επιτυχώς τα γυρίσματα του «Shopping Star» ενώ στον ελεύθερό της χρόνο βρίσκεται δίπλα στον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά, Κάρολο και Μπιάνκα. Η αγαπημένη οικογένεια ταξίδεψε πρόσφατα στο Παρίσι με την Βίκυ Καγιά να δημοσιεύει μερικές αξιοζήλευτες οικογενειακές φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και αυτό είναι εμφανές στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε από το ταξίδι τους στην πόλη του φωτός. Σε ένα από αυτά την βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της αγναντεύοντας τη θέα του Πύργου του Άιφελ.

Η Βίκυ Καγιά μας έδειξε πώς περνά τα Σαββατοκύριακά της

kaya paidia

Άκρως οικογενειακή υπόθεση ήταν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου για την Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram την πιο γλυκιά φωτογραφία ever έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο. Η Βίκυ Καγιά φιλά στο μέτωπο την κόρη της ενώ ο μικρός Κάρολος φαίνεται να απολαμβάνει ένα σοκολατάκι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κάρολος και η Μπιάνκα έχουν μεγαλώσει πολύ και μοιάζουν ολοένα και περισσότερο στους γονείς τους.

«Όχι μόνο με άλλαξε, με έκανε ένα διαφορετικό άνθρωπο. Όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζει το κέντρο βάρους σου, το πόσο σοβαρά παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Αλλάζεις ως σύντροφος και ως γυναίκα. Αλλάζουν όλα. Άφησα πίσω το άγχος που είχα να είμαι τέλεια. Να είμαι πάντα στην ώρα μου, να μην έχει κάποιος να πει οτιδήποτε για μένα, να μη σκεφτεί καν κάτι κακό, να μη δημιουργήσω θέματα πουθενά. Παλιά, αν αργούσα 5 λεπτά σε ραντεβού, μπορεί να αρρώσταινα από τη στενοχώρια μου. Ίσως επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, το είχα πάντα βάρος να είμαι τέλεια σε όλα. Αυτό το έχω αφήσει πίσω, χωρίς να σημαίνει πως είμαι ασυνεπής, κάθε άλλο, απλά δεν τρελαίνομαι. Είμαι πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη και απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές της προσωπικές μου και τις στιγμές τις επαγγελματικές μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Βίκυ Καγιά για την μητρότητα.

Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη

Πηγή κεντρικής: vickykaya_



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: