H Βίκυ Καγιά στην πιο ακομπλεξάριστη selfie μας δείχνει πώς περνά την Κυριακή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Βίκυ Καγιά στην πιο ακομπλεξάριστη selfie μας δείχνει πώς περνά την Κυριακή της

Το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά ανέμελα στιγμιότυπα.

Η Βίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής. Η fashion expert και παρουσιάστρια μετρά σήμερα περισσότερους από 645 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, με τους οποίους έχει δημιουργήσει μια όμορφη σχέση.

Το πρωί της Κυριακής το λαμπερό μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μια selfie φωτογραφία της στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο ήλιο. Η Βίκυ Καγιά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να «εκτεθεί» στον φακό makeup free αφού διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει τι κάνει το πρωί της Κυριακής

kagia1

Φορώντας ένα ροζ τοπ με κουμπιά και εμφανώς ευδιάθετη, η Βίκυ μοίρασε χαμόγελα στην κάμερα. Λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο και μερικές ακόμη φωτογραφίες από τα υπέροχα λουλούδια του κήπου της. Η παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την Κυριακάτικη χαλάρωση ενώ έγραψε: «Sundays should come with a pause button».

Γενέθλια για τον γιο της Βίκυς Καγιά: Ο Κάρολος κλείνει τα 4 - Οι ευχές της παρουσιάστριας

Η άποψή της για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Στα 43 της χρόνια, η Βίκυ Καγιά παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz. «Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM όπου όλα αλλάζουν και ήταν αναμενόμενο

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της