Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τον λόγο που το GNTM 5 δε θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα

Ιωάννα Τζανή
Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τον λόγο που το GNTM 5 δε θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα

«Θα είναι όλο καινούργιο». δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Το GNTM 5 επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πλήρως ανανεωμένο και με πρόσωπα-έκπληξη που θα απασχολήσουν. Το μότο της παραγωγής για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού είναι «ολική επαναφορά» και αυτό τα λέει όλα!

Στον 5ο κύκλο του GNTM θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, ηλικίας από 18 έως 88 ετών, ενώ η επιστροφή της Βίκυς Καγιά είναι πλέον γεγονός. Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το πρόσωπο που έχει ταυτιστεί απόλυτα με το ριάλιτι μόδας επιστρέφει ως βασική κριτής και το επιβεβαίωσε και η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

GNTM: Οι προτάσεις σε πρόσωπα - έκπληξη και το «καρφί» για τον Σκουλό από πρώην παίκτρια

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά και οι μεγάλες αλλαγές

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, ενώ επιβεβαίωσε ότι κανείς από τους κριτές που είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους δε θα βρίσκεται στο δυναμικό του GNTM 5. Το μοναδικό πρόσωπο που παραμένει στο team είναι ο Γιώργος Καράβας.

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι όλο καινούργιο. Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/Ccfg7dqsjFt

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη να κάθεται φέτος στη θέση του κριτή του GNTM, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Σκουλό, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι δε γνωρίζει κάτι, αλλά θα χαιρόταν να συνεργαστεί μαζί του. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ο Λάκης Γαβαλάς δε θα είναι στο project. «Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν», είπε.

Τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του GNTM θα ξεκινήσουν πριν τον Ιούνιο, ενώ θα προβάλλεται για ακόμη μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Cover photo: @vickykaya_