Η Margaret Qualley εμφανίστηκε με δαχτυλίδι και όλοι λένε ότι αρραβωνιάστηκε τον Jack Antonoff

Η Margaret Qualley εμφανίστηκε με δαχτυλίδι και όλοι λένε ότι αρραβωνιάστηκε τον Jack Antonoff

Η ηθοποιός του «Once Upon a Time in Hollywood» πυροδότησε τις φήμες αρραβώνων όταν εμφανίστηκε με ένα γιγάντιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Margaret Qualley και ο αγαπημένος της Jack Antonoff φαίνεται πως διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους. Το ερωτευμένο ζευγάρι φέρεται να αρραβωνιάζεται μετά από 1 χρόνο σχέσης, σύμφωνα πάντα με πηγή του People. Η 27χρονη και ο σύντροφός της είναι full in love και εμφανίζονται συχνά μαζί δημόσια.

Αρραβώνας για Qualley και Αntonoff;

https://www.instagram.com/p/CbGgu5TPYpP

Η νεαρή σταρ πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνων όταν εμφανίστηκε με ένα γιγάντιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο Φεστιβάλ των Καννών την Πέμπτη 26 Μαΐου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Diamond Pro, Mark Fried, ανέφερε στην Page Six Style ότι το δαχτυλίδι της δείχνει να είναι 4 καρατίων με την αξία του να υπολογίζεται στις 100.000 δολάρια, ανάλογα με την ποιότητα της πέτρας.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι βγήκε δημόσια για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη και οι παπαράτσι τους εντόπισαν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Big Apple. Το ζευγάρι δημοσιοποίησε επίσημα τη σχέση του τον Μάρτιο στα AFI Awards. Λίγες μέρες αργότερα, εμφανίστηκαν μαζί στα Critics’ Choice Awards και «έβαλαν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/CeEk627rC8E

H πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Η Margaret Qualley και ο Jack Antonoff έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί στα Critics’ Choice Awards 2022 αυτή την Κυριακή. Η 27χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος τραγουδιστής είναι αχώριστοι και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Το ζευγάρι είναι σε σχέση από τον Αύγουστο του 2021, όταν εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στη Νέα Υόρκη. Η σταρ του «Maid» εθεάθη κάποια στιγμή να τυλίγει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του Antonoff καθώς χαμογελούσαν στην κάμερα.

Ποια είναι η Margaret Qualley

Η 27χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά ου Netflix «Μaid», έχει καταφέρει να στρέψει την προσοχή του Τύπου επάνω της για πολλούς λόγους. Η Margaret Qualley έχει κάνει σπουδές στο μπαλέτο σε σχολές όπως το School of the Arts της Βόρειας Καρολίνα και το American Ballet Theatre, εργάζεται ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η τέχνη της υποκριτικής. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία του Quentin Tarantino "Once Upon a Time in Hollywood". Την περασμένη σεζόν η Margaret πρωταγωνίστησε στο film-καμπάνια του οίκου Chanel.

Ποιος είναι ο Jack Antonoff

Ο Jack Anton Anton είναι Αμερικανός μουσικός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής και δισκογραφικός παραγωγός. Γεννημένος ως Jack Micheal Antonoff στις 31 Μαρτίου,1984, στο Bergenfield, New Jersey, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά που γεννήθηκαν της Shira και του Rick Antonoff. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσά τους οι: Taylor Swift, Lorde και Lan Del Rey.

Πηγή κεντρικής: jackantonoff