Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε τι είναι το «μίνι της μάνας» και ίσως έτσι βοήθησε και τη Χριστίνα Μπόμπα

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε τι είναι το «μίνι της μάνας» και ίσως έτσι βοήθησε και τη Χριστίνα Μπόμπα

Η Ελένη Μενεγάκη άκουσε όσα ειπώθηκαν για το ντεκολτέ της Χριστίνας Μπόμπα και μοιράστηκε τις σκέψεις της για το dress code των «καλών μαμάδων».

Από την περασμένη Κυριακή που η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε από άλλες γυναίκες και μαμάδες στο πρόσφατο post της στο Instagram, δεν ήταν λίγες οι γνώμες που ακούστηκαν, δεν ήταν/ ήμασταν λίγοι εκείνοι που στηρίξαμε τη νέα μαμά.

Τα σχόλια για τη Μπόμπα

https://www.instagram.com/p/CeRFbFaKyr2

Η Μπόμπα που ταξίδεψε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς σκοπούς, βρέθηκε υπόλογη τόσο για το ταξίδι που έκανε χωρίς τις δίδυμες κόρες της – οι οποίες θα γίνουν ενός έτους σύντομα- και για το ντεκολτέ που φόρεσε. Σήμερα η Χριστίνα επανήλθε στο Instagram με μερικές ωραιότατες λήψεις με μπικίνι.

Μετά τον σάλο με τα σχόλια κατά της νέας μαμάς, μια μεγαλύτερη μαμά με την εμπειρία 20 πια ετών στο μεγάλωμα τεσσάρων παιδιών, η ωραία Ελένη της τηλεόρασης, μοιράστηκε από την εκπομπή της τη σοφία της και ίσως έδωσε και στην Χριστίνα και σε όλες τις νέες μαμάδες τον τρόπο να χειρίζονται τα σχόλια και τα social media γενικότερα.

Το μίνι της μάνας πιο επίκαιρο από ποτέ

«Μήπως εκπροσωπεί και κάποιες άλλες γυναίκες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δική της δύναμη, για να δώσει μια διάσταση στο θέμα. Για ποιο λόγο μια γυναίκα, όταν γίνεται μαμά πρέπει να φοράει ειδική στολή εξόδου, εργασίας, βόλτας, ταξιδιού ή να απολογείται αν πρέπει να ταξιδέψει και να αφήσει κάποια στιγμή τα παιδιά της; Μπορεί να το κάνει για να δώσει λόγο σε κάποιες άλλες γυναίκες που μπορεί να μην μπορούν να απαντήσουν και να τρώνε τέτοιο bullying», είπε η Ελένη αρχικά και έπειτα με τον τρόπο που μόνο ένας Σκορπιός θυμάται, αναφέρθηκε στη συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εκεί η Ελένη – πάντα εξηγώντας πως μιλάμε στα πλαίσια του χιούμορ- αναφέρθηκε σε συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Μενεγάκη ήταν ήδη μαμά έχοντας φέρει στον κόσμο ήδη τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της με τον παρουσιαστή να την ρωτάει:

«Εγώ έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Χατζηνικολάου – τότε είχα 2 παιδιά, μόλις είχα πάει στον Alpha – και μου έλεγε -Τα φοράς τα μίνι κι αυτά ε. Και λέω ‘Ναι παιδιά, αυτό είναι μίνι της μάνας. Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα είναι το μίνι της μάνας και τελείωσε», τόνισε η παρουσιάστρια και δεν σταμάτησε εκεί:

«Ειδάλλως να είμαστε εκτός»!

«Δεν χρειάζεται να απαντάμε σε όλα σοβαρά, κάποια πράγματα τα περνάς πιο ανάλαφρα. Τώρα φοράω μια μπλούζα που το ένα χέρι είναι έξω. Θα μου πει κάποιος γιατί έχεις το χέρι έξω που είσαι μάνα; Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου κι αφού δεν ενοχλώ κανέναν δεν θα κάτσω εγώ να κολλήσω με 5, με 6, με 7. Όμως κάποιος που αισθάνεται όχι καλά, ή ότι προσβάλλεται, θα πρέπει να απαντήσει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας λίγο σε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media. Ειδάλλως να είμαστε εκτός», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη με τη σοφία των 19 ετών ως μαμά και του 1 και κάτι εκατομμυρίου followers στο Instagram.