Που ταξιδεύει η οικογένεια Brangelina;

Που ταξιδεύει η οικογένεια Brangelina;

Συν γυναιξί και τέκνοις ξεκίνησε ο πάτερ φαμίλιας Brad Pitt για να πάει σε έναν πολύ πολύ δημοφιλή προορισμό.

Ποιος ήταν αυτός; Το Στρουμφοχωριό! Η πολυπληθής οικογένεια Pitt και Jolie (που παρά τις φήμες δεν το βάζει το στεφάνι και μας κρατά σε αγωνία) βρέθηκε στο Richmond της Βρετανίας όπου παρακολούθησε την Στρουμφοταινία, με χαμόγελα ευχαρίστησης καρφιτσωμένα στα προσωπάκια όλων.

Η Shiloh, Zahara και η Vivienne, οι κυρίες της παρέας, ήταν κολλημένες στον ποδόγυρο της μαμάς Angelina Jolie (ελπίζοντας, ίσως, σε ένα girls night out για την κοριτσοπαρέα τους;) ενώ τους ακολουθούσαν οι γοητευτικοί άρρενες της οικογενείας Maddox και Brad Pitt.
Ντυμένοι απλά, σαν κάθε οικογένεια κοινών θνητών, παρακολούθησαν τις περιπέτειες των μικροσκοπικών μπλε φίλων μας στη Νέα Υόρκη, στη νέα τους ταινία που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αύριο.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το ζεύγος και η οικογένεια αποχώρησαν από το σινεμά Odeon του Richmond από την πίσω πόρτα για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τα φλας των φωτογράφων που τους ακολουθούν κατά πόδας και τα κατάφεραν, σχετικά καλά, να φύγουν ανενόχλητοι για να συνεχίσουν τις οικογενειακές εξορμήσεις τους.