Η αμηχανία της Γαίας Μερκούρη όταν ρωτήθηκε για τον Άγγελο Λάτσιο και το πρώτο της catwalk

Κατερίνα Μπούσιου
Η αμηχανία της Γαίας Μερκούρη όταν ρωτήθηκε για τον Άγγελο Λάτσιο και το πρώτο της catwalk

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη στην πρώτη της επίδειξη μόδας. Οι συμβουλές της μαμάς της και οι ερωτήσεις για την σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο. 

Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, η 18χρονη Γαία, πήρε το βάπτισμα του πυρός στο modeling, κάνοντας χθες το πρώτο της catwalk, με την περήφανη μαμά της να συγκινείται. Η Γαία Μερκούρη παρά το άγχος της τα κατάφερε περίφημα και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τις συμβουλές που της έδωσε η μητέρα της και πως νιώθει με την σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

https://www.instagram.com/p/CeRM0flqp-2

«Η μαμά μου με συμβούλεψε να είμαι ήρεμη»

Η χθεσινή επίδειξη του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, στα πλαίσια της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, έγινε στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον κάτω από την Ακρόπολη. Τα έσοδα μάλιστα της βραδιάς, θα δοθούν για την υποστήριξη του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ. Και ανάμεσα στα έμπειρα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk, όπως η Εστέρ Μαστρογιάννη και η πρώην κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είχαμε και κάποιες πρωτιές. Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας, με λίγο άγχος στην αρχή, αλλά με αυτοπεποίθηση στην συνέχεια. Άλλωστε διαθέτει τα model genes, από την μαμά της.

1655811308345-58683797-mercouripasarela.JPG

Η συμβουλή που της έδωσε η Δωροθέα Μερκούρη, ήταν να κοιτά ευθεία και να είναι ήρεμη, όπως δήλωσε αργότερα η ίδια στους δημοσιογράφους. Αν και αμήχανη γιατί για πρώτη φορά έκανε παρόμοιες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, απάντησε με χαμόγελο όταν την ρώτησαν για την σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ καλά.

Γαία Μερκούρη - Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό φιλί και η ανάρτηση όλο... έρωτα

Η Γαία Μερκούρη έχει σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη εδώ και δύο χρόνια και ενώ έχει δηλώσει πως θέλει να σπουδάσει σκηνοθέτης, φαίνεται πως ο χώρος της μόδας, στον οποίο μεγαλούργησε η μητέρα της, δεν την αφήνει αδιάφορη. Άλλωστε και η μεγαλύτερη αδελφή της Ηλέκτρα, σπουδάζει στο Άμστερνταμ σχέδιο μόδας.

https://www.instagram.com/p/CaDBvO7qYvT

Τον χειμώνα και η ίδια θα φύγει στο εξωτερικό για τις σπουδές της και διόλου απίθανο να την δούμε στο Λονδίνο, εκεί που θα σπουδάσει και ο αγαπημένος της Άγγελος.