Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκτός από νύφη γίνεται και μαμά - Πως θα αντιδράσουν Δούκας και Μυρσίνη;

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκτός από νύφη γίνεται και μαμά - Πως θα αντιδράσουν Δούκας και Μυρσίνη;

Και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα παντρεύονται την ίδια μέρα. Οι διπλές χαρές και το τρικούβερτο γλέντι στο Διαφάνι αλλά και ο θυμός της Μυρσίνης που κάνει ξανά νύφη μία Σταμίρη. 

Μεγάλες και διπλές είναι οι χαρές στο χωριό των Άγριων Μελισσών. Η Δρόσω παντρεύεται σε μία συγκινητική τελετή στο Διαφάνι τον Κωνσταντή, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να ενώνονται την ίδια μέρα στον δεύτερο γάμο τους. Το τρικούβερτο γλέντι αλλά και μία γλυκιά ανατροπή είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία των επόμενων επεισοδίων.

Άγριες Μέλισσες: Το αντίο των γυναικών της σειράς και η συγκίνηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Η Δρόσω έγκυος και ο Κωνσταντής τρελαίνεται από χαρά

Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη ντύνεται νύφη, με τις δακρυσμένες Ελένη και Ασημίνα να την καμαρώνουν. Μάλιστα την ώρα του γάμου θα έχουμε και μία δεύτερη έκπληξη. Νικηφόρος και Ασημίνα αρραβωνιάζονται την ώρα της τελετής στα κρυφά και ο παπα Γρηγόρης, τους κάνει πρόταση να παντρευτούν την ίδια στιγμή. Έτσι τηρείται και το έθιμο της εποχής, που δεν επέτρεπε στα αδέλφια να παντρευτούν δύο αδελφές, παρά μόνο αν το μυστήριο γίνονταν την ίδια στιγμή, όπως είχε εξηγήσει και ο Λάμπρος στον μικρό Σέργιο σε προηγούμενο επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/CfLcrEMqRPa

Στο χωριό στήνεται τρικούβερτο γλέντι για τις διπλές χαρές και μάλιστα οι ηθοποιοί ανέβασαν ένα στιγμιότυπο με τον Λάμπρο πρώτον και καλύτερο στο τραπέζι. Άλλωστε είναι αυτός που συνοδεύει την Δρόσω στην εκκλησία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή όλων τους και αφού έχει συγχωρέσει τον Κωνσταντή. Και όχι μόνο για το χατήρι της.

https://www.instagram.com/p/CfLlulxLJQX

Τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ. Η Δρόσω ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και ο Κωνσταντής τρελαίνεται από την χαρά του. Αυτό το ανέλπιστο δώρο στην ζωή τους, βάζει ένα τέλος στο δραματικό τους παρελθόν. Αυτό όμως το νέο δεν θα αρέσει καθόλου στην Μυρσίνη. Γίνεται έξαλλη, γιατί και η τρίτη αδελφή των Σταμίρη γίνεται νύφη της, σε αντίθεση με τον Δούκα, ο οποίος χαίρεται που θα γίνει για δεύτερη φορά παππούς και μάλιστα ξανά από την Δρόσω. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη είναι και η βιολογική μαμά του μικρού Σέργιου.

Η ευχάριστη νότα, δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Ακύλας ήδη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για απόδραση από τις φυλακές και εξόντωση των εχθρών του. Η εκδικητική του μανία είναι η αρχή του φινάλε μας, που ξεκινά από την επόμενη κιόλας εβδομάδα. Την πιο κομβική σε εξελίξεις, στην ιστορία της τηλεοπτικής σειράς.