Άγριες Μέλισσες: Η ωραιότερη ανατροπή με το γλέντι του γάμου Δρόσως και Κωνσταντή

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η ωραιότερη ανατροπή με το γλέντι του γάμου Δρόσως και Κωνσταντή

Τα πρώτα στιγμιότυπα. Επιτέλους θα έχουμε happy end μεταξύ Δρόσως και Κωνσταντή. Οι χαρές επισκιάζονται με την απόδραση του Ακύλα που σπέρνει τρόμο και πανικό. 

Πριν ετοιμαστούμε να ζήσουμε την γέννηση του παιδιού της Ελένης και του Λάμπρου, έρχονται χαρές στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες. Λίγη λιακάδα πριν την μεγάλη καταιγίδα, αφού θα έχουμε απόδραση του Ακύλα με καταιγιστικές εξελίξεις στην συνέχεια. Δρόσω και Κωνσταντής μετά τον χωρισμό τους είναι ξανά μαζί - αυτό δεν το περιμέναμε - και ετοιμάζουν το γλέντι του γάμου τους. Επιτέλους θα έχουμε happy end. Και το αντίστοιχο δράμα να περιβάλλει τις χαρές.

Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω μία σχέση λατρείας με τον μπαμπά μου, ήμουν από κοριτσάκι ερωτευμένη μαζί του»

«Ότι κάναμε δε σβήνει Δούκα...»

Ο Κωνσταντής μετά την ομολογία του στον Λάμπρο, ότι ήταν παρών στην δολοφονία του αδελφού του, νιώθει ξαλαφρωμένος αλλά και λυπημένος. Θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία, την ίδια στιγμή που η Πηνελόπη έρχεται αντιμέτωπη με τους γονείς της, αφού πια ξέρει όλη την αλήθεια για τα εγκλήματα που έκαναν. «Ότι κάναμε δε σβήνει Δούκα» του λέει ο Μελέτης και έχει απόλυτο δίκιο. Η Δρόσω δεν μπορεί να αντέξει την αποκάλυψη αυτή και χωρίζει με τον Κωνσταντή. Όμως ο Λάμπρος και με την βοήθεια της Ελένης αλλά και προς μεγάλη έκπληξη όλων, της Αγορίτσας, θα τον συγχωρέσει. Θέλει να ζήσει μία νέα ζωή με την γυναίκα του και το παιδί του, δεν μπορεί να αντέξει τα βάρη του παρελθόντος. Πρέπει όλα να αλλάξουν. Την εξιλέωση που αναζητά ο Κωνσταντής από εκείνον, τελικά θα την βρει.

https://www.instagram.com/p/CfD4KkQKaMU

Σε αυτό θα βοηθήσουν με τον τρόπο τους ο Νικηφόρος και η Ασημίνα. Τα παιδιά των Σεβαστών και οι αδελφές Σταμίρη, είναι πια οικογένεια. Δεν θέλουν να αφήσουν τον έρωτα των αδελφών τους, να καταστραφεί, από τα ολέθρια λάθη του Δούκα και της Μυρσίνης. Και έτσι έχουμε χαρές. Τις πρόδωσαν και κάποιες φωτογραφίες των συντελεστών που είναι καλοντυμένοι και χαρούμενοι, όπως η Ελένη Καρακάση και η Αιμιλία Καβάλη.

https://www.instagram.com/p/Ce5wejHLT1Z

Happy end με ματωμένο Διαφάνι

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη χαρά στο χωριό, πριν βιώσουμε την χαρά της γέννησης του παιδιού της Ελένης. Παράλληλα όμως με το τρικούβερτο γλέντι, υπάρχει ο μεγάλος εφιάλτης του Ακύλα, που βρίσκει τρόπο να αποδράσει από τη φυλακή και απειλεί με όλεθρο. Στο Διαφάνι θα σημάνει συναγερμός. Ο Μεγαρίτης ωστόσο θα αρχίσει από τα του οίκου του, πριν στραφεί στις αδελφές Σταμίρη. Θέλει να τιμωρήσει την Ζωή μετά και την αποκάλυψη πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του. Αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Θα έχουμε ωστόσο απώλειες. Και όχι μόνο από τους κακούς της ιστορίας μας.

Ο Λάμπρος ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα εναντίον του Δούκα. Τον κατηγορεί ευθέως για τον θάνατο του αδελφού του και του πατέρα του. Και δεν αργεί το θερμό επεισόδιο μεταξύ τους.

labrosdoukas.jpg
DPG Network