Πανικός στις Kardashians: Στο νοσοκομείο ο Travis Barker - «Προσευχηθείτε», λέει η κόρη του

Πατούλια Κατερίνα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Travis Barker με την Kourtney να τον ακολουθεί πίσω από το ασθενοφόρο.

Πανικός και τρόμος επικράτησε στην οικογένεια Kardashian στην είδηση της εσπευσμένης μεταφοράς του Travis Barker, του εδώ και ένα μήνα συζύγου της Kourtney Kardhashian στο νοσοκομείο.

Στα επείγοντα o Travis

Ο μουσικός μεταφέρθηκε στα επείγοντα γνωστού νοσοκομείου στην Καλιφόρνια χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του προβλήματος που τον έστειλε άρον άρον στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η Kourtney εθεάθη ακριβώς πίσω από το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ροκά ενώ το τελευταίο μήνυμα του Travis στο Twitter έδειχνε πόσο πολύ υποφέρει μιας και ο μουσικός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου σώσε με».

Η 16χρονη κόρη του Barker ενίσχυσε την ανησυχία όλων για την κατάσταση υγείας του πατέρα της με ένα story στο οποίο καλούσε τους fans της να προσευχηθούν για εκείνον.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως δεν υπήρξαν κλήσεις από το σπίτι του Barker αλλά αντίθετα το ζευγάρι πήγε μόνο του αρχικά στο νοσοκομείο. Το πρόβλημα φαίνεται πως ήταν μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονταν και έτσι ο ροκάς βρέθηκε στο ασθενοφόρο με κατεύθυνση προς το Cedars-Sinai Medical Center. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και η Kourtney δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση για την υγεία του καλού της.

Η πτώση αεροσκάφους που τον σημάδεψε

Πριν από δεκατέσσερα ο Barker είχε ένα ατύχημα με αεροπλάνο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, αφήνοντάς του εγκαύματα και ένα μόνιμο στρες από τότε. Το δυστύχημα συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν ο Barker είδε τους φίλους του και τους πιλότους του αεροσκάφους να πεθαίνουν. Αιτία του δυστυχήματος ήταν η απόφαση του πιλότου να επιταχύνει πολύ γρήγορα, ένα αεροσκάφος που δεν πληρούσε τέτοιες προδιαγραφές.

Μετά την πτώση του αεροσκάφους, ο Barker είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του και έμεινε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για 11 εβδομάδες. Τον περασμένο Αύγουστο ο Barker πέταξε για πρώτη φορά μετά το 2008 μαζί με την Kourtney.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης