Kim Kardashian: Έστησε ολόκληρη κατασκήνωση για τα γενέθλια της κόρης της North

Κατερίνα Μπούσιου
Kim Kardashian: Έστησε ολόκληρη κατασκήνωση για τα γενέθλια της κόρης της North

Και μεταφορά με private jet για εκείνη και τις φίλες της. Η Kim Kardashian σε μία ακόμη επίδειξη πλούτου για την κόρη της. 

Τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία για την Kim Kardashian η οποία αποφάσισε να ξοδέψει όσα μπορούσε, για να κάνει ένα μεγάλο δώρο για τα 9α γενέθλια της, στην κόρη της North West. Δεν της διοργάνωσε απλά το πάρτι των ονείρων της, αλλά την κατασκήνωση των ονείρων της.

west3.jpg

Wellcome to North Camp

Με τις συμβουλές του team των συνεργατών της, η Kim αποφάσισε να μην ακολουθήσει την πεπατημένη και να κάνει κάτι που θα μείνει αξέχαστο ως ανάμνηση στην κόρη της. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια η North έχει εισπράξει από την μαμά της, ένα σωρό πανάκριβα δώρα και την συναγωνίζεται πλέον ακόμη και στην συλλογή με πανάκριβες τσάντες γνωστών οίκων. Η σκέψη της, ήταν να διοργανώσει ένα μικρό ταξίδι για εκείνη και τις φίλες της, με αρκετή χλιδή και αρκετή περιπέτεια.

https://www.instagram.com/p/CfWjvqDLkr8

Καταρχάς η Κardashian διακόσμησε ειδικά το δικό της private jet το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά της North και της παρέας της σε μέρος που δεν έγινε ωστόσο γνωστό. Εκτός από τα μπαλόνια, μέσα στο αεροπλάνο υπήρχαν μαξιλαράκια που έμοιαζαν με κούτσουρα και κάθε μία καλεσμένη είχε και μία ξεχωριστή βαλίτσα - δώρο με τα απαραίτητα ρούχα για την εκδρομή τους.

north.jpg

Εκτός από το rafting στο ποτάμι, οι μικρές έμειναν σε ένα ξύλινο σπίτι, όπου στήθηκαν ξεχωριστά κρεβάτια ως σκηνές με ιδιαίτερη διακόσμηση από ζώα, ενώ ακολούθησε και pijama party με ομοιόμορφες πιτζάμες για όλα τα κορίτσια. Η επόμενη μέρα περιελάμβανε βόλτες σε αερογέφυρες, ακόμη και αναρριχήσεις. Ένα κανονικό vip Junior Survivor.

northwest2.jpg

Η κατασκήνωση υπερπολυτελείας φυσικά ενθουσίασε την παρέα της North και μεταξύ μας, αυτό είναι ένα δώρο που ακόμη και οι ενήλικες θα ζήλευαν.