Khloé Kardashian: Έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον Tristan Thompson

Τσακιρίδου Χριστίνα
Khloé Kardashian: Έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον Tristan Thompson

Η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να προχωρήσει παρακάτω ωστόσο αποκάλυψε τα αληθινά αισθήματα που τρέφει για τον πατέρα της κόρης της.

Η επόμενη ημέρα φαίνεται πως ήρθε για την Khloé Kardashian, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές μετά την απιστία του Tristan Thompson, πατέρα της κόρης της. Το πρώην ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους και τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως η τηλεπερσόνα είναι in love με επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων. Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη σχέση που της «χρεώνουν» αφού πριν λίγο καιρό όλα τα ξένα μέσα ανέφεραν ότι έχει δεσμό με γνωστό παίκτη του NBA.

Τα αισθήματα της Khloé για τον Tristan και η επόμενη ημέρα

Η 37χρονη τηλεπερσόνα δήλωσε έτοιμη για νέα dates και οι θαυμαστές της αναρωτιούνται πώς είναι η σχέση της σήμερα με τον Tristan Thompson. Σύμφωνα με πηγή από το στενό της περιβάλλον, η Khloé έχει ξεπεράσει τον πρώην σύντροφό της οοποίος την απάτησε όχι μία αλλά δύο φορές, κάνοντας μάλιστα μωρό με άλλη γυναίκα όταν ήταν μαζί. «Παρά όλα όσα συνέβησαν μεταξύ της Khloe και του Tristan, θα τον αγαπά πάντα ως πατέρα της κόρης της», είπε χαρακτηριστικά η πηγή στο HollywoodLife.

https://www.instagram.com/p/Ce-Qs1XqWby

«Η Khloe έχει πληγωθεί από τον Tristan στο παρελθόν, αλλά έχει προχωρήσει από το παρελθόν και θέλει απλώς να επικεντρωθεί στη θετικότητα και να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και την True. Ήταν σημαντικό για την Khloe να γιορτάζει η True την Ημέρα του Πατέρα με τον μπαμπά της και θα είναι πάντα σημαντικό για την Khloe να καλλιεργεί αυτόν τον δεσμό που έχουν μεταξύ τους. Δεν έχει αρνητικά συναισθήματα για τον Τristan και αυτό το Σαββατοκύριακο το αφιέρωσε στην True και τον μπαμπά της», συμπλήρωσε η πηγή.

Το πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι ανήμερα της ημέρας του πατέρα, όπου συναντήθηκαν για χάρη της κόρης τους. «Η Khloe και η True γιόρτασαν την Ημέρα του Πατέρα με τον Tristan το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με πολλά άλλα μέλη της οικογένειας. Πέρασαν μια ωραία μέρα χαλάρωσης, βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα και απλώς πέρασαν τη μέρα ως οικογένεια μαζί», τόνισε η πηγή.

Μετανιωμένος ο Tristan Thompson- Το αινιγματικό μήνυμα στο Instagram

Η Khloé Kardashian πέρασε δύσκολα μετά την απιστία του Tristan

«Είμαι τόσο αγχωμένη που λιποθύμησα τις προάλλες», παραδέχτηκε η 37χρονη στην αδερφή της Kendall Jenner κατά τη διάρκεια μιας videoκλήσης τους στο FaceTime. Το διάσημο μοντέλο εμφανώς σοκαρισμένο ακούστηκε να λέει: «Τι; Khloé, πώς κάνεις; Πότε λιποθύμησες;».

«Ξέρεις....», απαντά διστακτικά η Khloé. Λίγο αργότερα η τηλεπερσόνα αναφέρει πως ήθελε να πιστέψει ότι ο Tristan θα μπορούσε να αλλάξει και ότι ήθελε να τον εμπιστευτεί.

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Khloé Kardashian λίγο πριν προβληθούν τα πρώτα επεισόδια από το νέο τους reality.

Η απιστία του Tristan Thompson

H γυμνάστρια Maralee Nichols υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Tristan Thompson το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του, τον Μάρτιο του 2021. Εκείνος τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με την Khloé Kardashian. Η Nichols έμεινε έγκυος και γέννησε τον Δεκέμβρη το παιδί του. O μπασκετμπολίτας δεν δεχόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και ζήτησε τεστ DNA. Το τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο Thompson είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Nichols, με την Khloé Kardashian να δέχεται ένα ακόμη «χτύπημα».

Πηγή κεντρικής: khloekardashian